Kırmızı bültenle aranan fuhuş baroniçesi Madame Claude, Çanakkale'de düğün hazırlığı yaparken yakalandı! Türk damat şaşkın

Kırmızı bültenle aranan fuhuş baroniçesi Madame Claude, Çanakkale'de düğün hazırlığı yaparken yakalandı! Türk damat şaşkın
İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan Madame Claude lakaplı fuhuş baroniçesi Nilufar Mirxanova Çanakkale'de yakayı ele verdi. Düğün hazırlığı yaptığı iddia edilen Mirxanova ile evlenecek olan M.Ş de duruma şaştı kaldı.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı istihbarat timleri, dünyanın birçok ülkesindeki genelevlerin yanı sıra spor ve sanat camiasına; Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan uyruklu seks işçisi temin ettiği gerekçesiyle uzun süredir İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan Madame Claude lakaplı Nilufar Mirxanova'nın yakalandı. Mirxanova'nın 15 gün önce esnaf M.Ş.'yi kandırarak oturum almak için nikah masasına oturduğu ortaya çıktı.

AYLIK KAZANCI 1 MİLYONUN ÜSTÜNDE

İstihbarat timleri; Özbekistan uyruklu 40 yaşındaki Nilufar Mirxanova,'nın Türkiye bağlantılarını da tespit etmek amacıyla şahsı teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan teknik takip sonucu Mirxanova,'nın Rusya, Belarus, Kırgızistan, Türkmenistan ve Özbeskistan uyruklu bir çok kadını yasadışı yollarla Türkiye'ye sokarak aracılar vasıtasıyla genelevlere pazarladığı belirlendi. Mirxanova'nın bu yöntemle aylık kazancının 1 milyonun üstünde olduğu tespit edildi.

screenshot-3.png

LAKABI "MADAME CLAUDE"

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, elde edilen bilgiler doğrultusunda dünyanın en güçlü insanlarına da seks işçisi sağladığı öne sürülen ünlü genelev patronu "Madame Claude" lakaplı Nilufar Mirxanova'yı önceki gün Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu beldesindeki evinde gözaltına aldı.

15 GÜN ÖNCE EVLENMİŞ

Sabah'ın haberine göre; Nilufar Mirxanova'nın 15 gün önce Küçükkuyu Belediyesi Nikah Sarayı'nda sahte belgelerle esnaflık yapan M.Ş. ile oturum alabilmek için evlendiği ortaya çıktı. Sabah'ın ulaştığı M.Ş., hala yaşananlara inanamadığını belirterek "Uzun süredir beraberdik. Bana Özbekistan'da ifadeye gitmediği için arandığını söylemişti. Ama detaylı bir şey anlatmadı. Şaşkınım. Kırmızı bültenle arandığını bilmiyordum. Yazın da düğünümüz olacaktı. Bir yanlış anlaşılmanın olduğuna inanıyorum " dedi.

ÜLKESİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliye'ye sevk edilen Nilufar Mirxanova, Özbekistan'a gönderildi.

Fuhuş baroniçesi düğün hazırlığında yakalandı! Çiçeği burnunda koca şaştı kaldı!

"MADAME CLAUDE" KİMDİR?

Mademe Claude, 1960-1970 senelerinde Fransa'nın en lüks "hayat kadını" servisine sahipti. 500 kadar hayat kadını ve birkaç hayat erkeği ile çalıştığı bilinen Madame Claude Fransa'da yasak olan "fuhuş" suçundan 4 ay hapis yatmıştı. 92 yaşında ölen Madame Claude hiçbir müşterisine ait sırrı medya ile paylaşmadı. Adres defterinde İran Şah'ı Pehlevi, John Kennedy, Giovanni Agnelli gibi tanınmış kişiler olan Madame Claude'un, bazı müşterilerinden yatakta aldığı sırları devlet mercilerine ilettiği ve bu yüzden yaptığı işe müsaade edildiği iddia ediliyordu...