Kaderlerini ‘66’ rakamı belirleyecek! Dilan Polat ve Engin Polat’ın sorgusu başladı…

Kaderlerini ‘66’ rakamı belirleyecek! Dilan Polat ve Engin Polat’ın sorgusu başladı…
Engin Polat ve Dilan Polat’ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi’ndeki sorgusu başladı. Polisin Engin Polat'a 40, Dilan Polat'a ise 26 olmak üzere toplam 66 sayfadan oluşan soru soracağı öğrenildi. İşte detaylar...

Ercan Öztürk - ÖZEL HABER 

Haklarında kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin emniyetteki sorgusu başladı. Mali Şube polisleri Dilan Polat’a 26 sayfa soru, Engin Polat’a ise 40 sayfa soru soracağı öğrenildi.

Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat’a karşılıksız para trafiği başta olmak üzere MASAK raporundaki tespitlerle ilgili suçlamalar sorulacak.

Tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişinin detayları da yine sorulacak sorular arasında yer alıyor.

Bu paranın aile bireylerine ait şirketler arasında transfer edildiği, son aşamada ise Engin Polat'ın sahibi olduğu Milda Gayrimenkul isimli firmada toplanarak gayrimenkul ve çok sayıda araç alınması ile ilgili para trafiği de Engin ve Dilan Polat’a sorulacak.

GÖZALTI SAYISI ARTTI

Öte yandan Engin Polat ve Dilan Polat olayında son dakika haberi: gözaltı 24'e yükseldi.