İzmirliler 'Buğra Gökce' diyor! Gökce, vatandaşların ilgisini anlamlı bir notla paylaştı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'de gönülleri feth etmeye devam ediyor. Yerel seçim öncesi mikrofon uzatılan vatandaşlar, Gökce'den övgü dolu sözlerle bahsetti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Gökce, "Çok teşekkür ediyorum herkese. İzmir için alnımın teriyle, günün her saati çalışacağım" notunu düştü.

Şehir planlaması, çevre ve turizm alanlarında başarılı projelere imza atan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanmaya devam ediyor.

İzmir'de 'refah' diyerek yola çıkan ve her fırsatta şehrin planlamasına dair projelerini anlatan Gökce, vatandaşların sorunlarını da dile getirmekten geri durmuyor.

Gökce'nin tutumuna sıcak bakan İzmirliler'de, yerel seçim öncesi Gökce'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Ev hanımından inşaat işçisine, esnafından ressamına birçok vatandaş, İzmir'in Gökce'nin tecrübelerine ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Mikrofon uzatılan İzmirli vatandaşlar, Gökce'nin İzmir için doğru aday olduğundan, projelerinin İzmir'e büyük katkı sunacağından bahsetti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gökce, o anlara şu notu düştü:

"Çok teşekkür ediyorum herkese. İzmir için alnımın teriyle, günün her saati çalışacağım. Akıl, bilim, tecrübe ve liyakatla İzmir’i daha da ileriye götüreceğiz."

ekran-goruntusu-2024-01-16-140305.png