İstanbulluları kabus dolu bir gün bekliyor! Evden dışarı çıkana şimdiden geçmiş olsun! Bu kez baş ağrısı, halsizlik ve gerginlikle vuracak

İstanbulluları kabus dolu bir gün bekliyor! Evden dışarı çıkana şimdiden geçmiş olsun! Bu kez baş ağrısı, halsizlik ve gerginlikle vuracak
İstanbul için bir farklı lodos uyarısı yapıldı. Meteoroloji uzmanları, bugün İstanbul'da lodosun etkili olacağını belirtti. Ancak bu seferki lodosun etkileri olacağının altını çizen uzmanlar, lodosun baş ağrısı, halsizlik ve gerginlik yapabileceğini aktardı. Öte yandan vatandaşlardan stresli aktivitelerden uzak durmaları istendi.

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları bir anda düştü. Yurdun birçok noktasında güneşin yerini sağanak yağışlar alırken, İstanbul'da da hava bir anda tersine döndü. Meteoroloji uzmanları, İstanbullular için yepyeni bir uyarıda bulunarak dikkatli olunmasını istedi. Bugün itibarıyla ilde lodosun etkili olacağını ifade eden uzmanlar, bu seferki lodosun bambaşka olacağını söyledi.

X sosyal medya plaformunda Hava Forum sayfası, bugün için bir uyarı geçti. İstanbul'da ılık/yağışsız bir hava beklendiğini kaydeden sayfa, lodosun hamlelerinin akşam ve gece saatlerinde çok kuvvetli olacağını belirtti. Açıklamada, "Evlerin camlarını zangır zangır sarsabilir. Cumartesi 22:30'dan itibaren yağmurun da başlamasını bekliyoruz..." ifadeleri yer aldı.

"BAŞ AĞRISI, HALSİZLİK VE GERGİNLİK YAPAR"

İstanbul'da beklenen lodosun etkilerine dikkat çeken sayfa, bugünün birçok insanda stres yaratabileceğine vurgu yaptı. Vatandaşlardan strestli aktivitelerden uzak durmaları istenirken, lodosun baş ağrısı, halsizlik ve gerginlik yapabileceği aktarıldı. Bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçının da stresli olabileceği kaydedildi. 

Lodosun diğer lodoslardan farklı olduğunu belirten sayfa, etkilerin yanı sıra kavgalardan ve tartışmalardan da uzak durulması çağrısı yaptı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nin hava durumu raporuna göre, İstanbul'da bugün hava hafif yağmurlu ve aralıklı güneşli olacak. Hava sıcaklığının ise 23 derece olması bekleniyor.