İki memesi birden alındı! Hastanedeki skandal gerçeği öğrenince kahroldu! Her şey boşunaymış

İki memesi birden alındı! Hastanedeki skandal gerçeği öğrenince kahroldu! Her şey boşunaymış
Kocaeli'de yaşanan hastane skandalı duyan herkesi şaşkına çevirdi. 6 yıl önce Kocaeli'de gittiği özel bir hastanede meme kanseri teşhisi konulan kadının ameliyatla iki memesi birden alındı. Mağdur kadın, konulan kanser teşhisinin yanlış olduğunu öğrenince göğüslerinin boşuna alındığı ortaya çıktı.

6 yıl önce göğsündeki kitle nedeniyle Kocaeli'deki özel bir hastaneye başvuran kadının adeta hayatı karardı. Şikayetleri üzerine inceleme yapan doktorlar hasta  Çiğdem Kışlalı'ya meme kanseri teşhisi koydu. Söz konusu teşhisin ardından kadının göğüslerinin alınması gerektiğini savunan doktor ameliyatla Kışlalı'nın 2 memesini birden aldı. Aradan zaman geçtikten sonra mağdur Kışlalı'nın kanser olmadığı ortaya çıktı. Göğüsleri boş yere alınan kadın gerçeği öğrenince adeta kahroldu.

s-1cec026f1e64747da555b47dea7004bb7beac420

"DOKTORA GÜVENİYORUZ" DEDİK 

 Çiğdem Kışlalı 6 yıl önce sağ memesinin üst kısmında kitle benzeri bir şey fark edilmesi üzerine tedavi için Başiskele ilçesindeki özel bir hastaneye gittiğini söyledi. Gittiği doktorun kendisini paniğe sevk ettiğini iddia eden Kışlalı, “Doktor, ‘Kanser hücresi, vücudunu bir gün içerisinde de bir sene içerisinde de sarabilir.’ dedi. Ne yapacağımızı bilemedik. Bütün tetkikler elimizde, karar vermemiz lazım; ameliyat olalım mı olmayalım mı? Biz de karar verdik. Kanserim zannettim. Sadece o kitle alınacaktı ama dediler ki ‘Diğer memeyi de alalım mı?’ Doktorlara güveniyoruz; ‘Siz nasıl uygun görüyorsanız öyle yapın.’ dedik. Onlar iki memeyi de aldılar.” diye konuştu.

s-980a5ddc35353d7041c3ea640a9a8533d0b4db58

DOKTORLARDAN ESTETİK İDDİASI 

Kışlalı, 3 ameliyat geçirdiğini dile getirerek, şöyle devam etti: “Şimdi doktorların avukatlarının savunması şu; ‘Kendi isteğiyle estetik ameliyatı olmak istedi. Geldi biz de estetik ameliyatı yaptık.’ Böyle bir şey yok. Ne bir sözlü demeçte ne de imzalı bir evrakta böyle bir istekte bulunmadım. Ameliyat sonrası kemoterapiye başlanacağı söylenmişti. Kocaeli Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümüne elimdeki raporlarla gittiğimde ‘Siz kanser değilsiniz.’ diye ben hastaneden belge aldım. Sonra Sakarya’da özel bir hastaneye gittim, orada da bu belgeleri gösterdim. Yine oradan da rapor aldım. O belgelerle bana ‘Sen kanser değilsin.’ dediler. 1 ay sonra kemoterapiye başlayacağımı zannediyordum. Sonra kanser olmadığımı öğrenince dava açmaya karar verdik.”

Hem maddi hem de manevi sıkıntılar yaşadığını anlatan Kışlalı, adaletin yerini bulmasını istediğini kaydetti. Kışlalı, kanser olmadığına şükrettiğini ifade ederek, “Hakim beye bugün ‘estetiğin böyle yapılmayacağını’ gösteren fotoğraflar sundum.” dedi.