Herkes bu ilkokul öğrencisini konuşuyor! "Sınıf annesi düzenini değiştiren çocuk" diye viral oldu

Milli Eğitim Bakanlığı, bugün yayımladığı kararla sınıf anneliği uygulamasını kaldırdığını duyurdu. Karar sonrası bir ilkokul öğrencisinin sınıf annesine gösterdiği tepki sosyal medyada, "sınıf annesi düzenini değiştiren çocuk" diye viral oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yıllardır süre gelen bir uygulama olan ve aileler ile öğretmenler arasındaki iletişimi sağlayan sınıf anneliği uygulamasını kaldırdı.

Sınıf anneliği uygulamasının kaldırıldığı haberi sonrası daha önce sosyal medyada gündeme gelen ve çok konuşulan ilkokul öğrencisi yeniden viral oldu.

"SENİN BÖYLE KONUŞMANI KİM SAĞLIYOR?"

Görüntülerde kendisini uyaran sınıf annesine tepki gösteren çocuk, "Senin böyle konuşmanı kim sağlıyor? Bir sınıf annesi sanki dünyanın ağası. Yok öyle bir şey be. Öyle herkes ağa, kaymakam, başkan olabilseydi, olurdu." diyor.

Bu görüntülerden aylar sonra sınıf anneliğinin uygulamasının kaldırılması, yeniden akıllara ilkokul öğrencisini getirdi.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, uygulamanın kaldırılması sonrası öğrenciyi, "Sınıf annesi düzenini değiştiren çocuk" diye paylaştı.