Green Card son başvuru tarihi bugün mü, TSİ ne demek? 2024 Green Card başvuruları saat kaçta bitiyor, başvuru nasıl yapılır?

Green Card son başvuru tarihi bugün mü, TSİ ne demek? 2024 Green Card başvuruları saat kaçta bitiyor, başvuru nasıl yapılır?
Green Card son başvuru tarihi yine merak edilen konular arasında yer alıyor. Bugün, Türkiye’nin dört bir yanındaki bireylerin, daimi oturum iznine ve Amerikan vatandaşı olma fırsatı sunan, çok rağbet gören 2024 Green Card başvurularını yapmaları için son gün. Son başvuru tarihi gelmesiyle birlikte, milyonlarca kişi başvuru sürecinin tam olarak ne zaman saat kaçta sona ereceğini ve aynı zamanda TSİ’ni ne demek olduğunu internette araştırıyor.

Green Card başvurusu için bugün son şans. Dünya çapında milyonlarca kişi, Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni bir yaşam şansı elde etme umuduyla başvurularını hevesle hazırlıyor. Ancak son başvuru tarihi ile birlikte pek çok kişi, başvurularını süre dolmadan önce sistem üzerinden bilgilerini girmek için çabalıyor. Peki Green Card son başvuru tarihi bugün mü, TSİ ne demek? 2024 Green Card başvuru tarihi saat kaçta bitiyor?

Green Cart 2024 başvuruları için bugün son gün. Green Cart başvuru süreci yaklaşık bir aydır devam ediyor. Başvurularını son güne bırakanlar ve erteleyenler bu fırsatın hayatlarını sonsuza dek değiştirebileceği inancıyla sisteme giriş yapmaya çalışıyor. Yaşanan yoğunlukla birlikte son başvuru tarihi ve saati internet arama motorları üzerinden merak konusu oldu.



GREEN CARD BAŞVURULAR NE ZAMAN BİTECEK?

Bu yıl Green Card başvuruları 4 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'da başladı. Son başvuru ise 7 Kasım 2023 Salı günü TSİ 20.00'ye kadar yapılabilecek. Green Cart başvuruları 7 Kasım Salı günü akşam saat 8’e kadar sürmektedir. 



GREEN CARD BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Green Card çekilişi için başvurular, DV Lottery'e ücretsiz bir şekilde yapılır. Bu nedenle resmi bir kuruma gerek kalmadan DV Lottery resmi internet sitesinden (http://dvprogram.state.gov) Green Card başvurusu yapılabilmektedir.

Başvuru sitesi İngilizce olduğu için tüm aşamaların iyi anlaşılması ve doğru cevaplanması gerekir. Ayrıca Green Card başvurusu yapan kişiler, bilgilerini hatasız bir şekilde girmelidir.
Green Cart başvurusu belirtilen göçmenlik yasalarına uygun yapılması gerekmektedir. Başvuru sahiplerinin gerekli tüm formları doğru bir şekilde doldurduklarından ve gerekli destekleyici malzemeleri sağladıklarından emin olmaları çok önemlidir. Bu gerekliliklerin yerine getirilmemesi süreçten diskalifiye edilmenize neden olabilir.



Resmi olarak Amerika Birleşik Devletleri daimi yerleşik kartı olarak bilinen Green Card, sonsuz olasılıklar diyarında yeni bir hayat kurmak etmek isteyen bireyler için bir fırsat olarak biliniyor. ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri (USCIS) tarafından yönetilen program, kişiye Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşama, çalışma ve hayallerinin peşinden gitme şansı sunuyor. Sayısız başvuru sahibi için nihai sonuç belirsizliğini korurken, son tarih, Amerikan Rüyası'nın kalbinde yatan dayanıklılık ve kararlılığın bir hatırlatıcısı olarak hizmet ediyor.

Belgelerini titizlikle hazırlayan ve gerekli tüm şartları yerine getiren adaylar, bunun hayatlarında yeni bir bölümün başlangıcı olabileceği konusunda iyimser. Green Cart istikrar, kariyer fırsatları ve hâlihazırda Amerika Birleşik Devletleri'nde ikamet eden sevdikleriyle yeniden bir araya gelme şansı arayanlara bir cankurtaran halatı sunuyor.
Green Cart başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi ve güncellemeler için lütfen resmi USCIS web sitesini ziyaret edin.



TSİ 20.00 NE DEMEKTİR?

TSİ, genellikle zaman kavramı olarak karşılaşılan bir kısaltmadır. Açılımı ise 'Türkiye Saati İle' şeklindedir. Çoğunlukla ise yurtdışında gerçekleşen bir konunun Türkiye'deki saat farkını tanımlamak için kullanılır. TSİ 20.00 ise Türkiye saati ile akşam 8:00 anlamına gelmektedir.