Görüntülerin adresi Türkiye! Gelin arabası olarak bakın ne kullandılar! Ne tır, ne motosiklet, ne otobüs...

Görüntülerin adresi Türkiye! Gelin arabası olarak bakın ne kullandılar! Ne tır, ne motosiklet, ne otobüs...
Türkiye'de kayda geçen görüntüler gören herkesi hayrete düşürdü. Düğünlerde şatafatlı araba devri artık sona erdi. Yurdun dört bir yanında farklı farklı düğün arabaları kullanılırken bu defa Bursa'da ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Daha önce görülen hiçbirine benzemiyor. Ne tır, ne motosiklet, ne otobüs...

Son dönemlerde neredeyse trend haline gelen ilginç gelin arabalarında bir yeni görüntü daha ortaya çıktı. Tırlar, otobüsler hatta motosikletler kullanılırken bu defa kullanılan bir araç gören herkesi hayrete düşürdü. Bursa'da yer alan Osmangazi ilçesinde bir çift gelin arabası olarak bisiklet kullandı. 

A W069973 06

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA İLGİ GÖRDÜ 

 Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi’nde Mert Koral isimli damat, gelin almak için ne otomobil, ne tır ne de kamyon tercih etti. Alışılagelmişin dışında damat, gelin almaya bisiklet grubu ile gitti. Bisikletini süsleyen Koral, önüne de ‘Evleniyoruz’ pankartını asarak gelin Gizem Akçay’ın Bursalı Tahir Caddesi Hancı Sokak üzerindeki evinin önüne geldi. Gizem Akçay’ı alarak bisikletinin arkasına bindiren Mert Koral, bisiklet grubu ile konvoy yapmayı da unutmadı. Konvoyu ve bisikletin üzerindeki gelini görenler meraklı gözlerle izlerken, o anlar cep telefonu ile kaydedilip ölümsüzleştirildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü.