Gönüllülerden ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde faaliyet gösteren gönüllü bir grup, Hizan ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı. Grup, 10 yıldır bireysel çabalarla gıda ve giyecek yardımlarında bulunarak ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor. Bu kapsamda, Hizan ilçesindeki köyler ve dezavantajlı mahallelerde yaşayan ailelere ramazan kolisi dağıttılar.

İyilik ve Gönüllüler Derneği Başkanı Kamuran Kızılkaya, 10 yıldır bireysel olarak aktif bir şekilde yardıma muhtaç ailelere yardım yaptıklarını ifade etti.

Ramazan ayı dolayısıyla Hizan'da bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik düzenledikleri yardım kampanyasının, daha etkili ve düzenli bir şekilde sürdürülebilmesi adına İyilik ve Gönüllüler Derneği çatısı altında devam edeceğini belirtti.

Kızılkaya, yapılan yardımların devamı için iş adamlarından destek talebinde bulunarak, "İyilik ve Gönüllüler Derneği olarak kurumsal bir yapılanma ile daha fazla aileye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu anlamda iş adamlarımızdan destek bekliyor, yardımlarınızın ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına katkı sağlamalarını rica ediyoruz" şeklinde konuştu. Dernek, ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam ederken, destek bekledikleri iş dünyasının katılımıyla bu yardımları daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyor.

Kaynak:İHA