Gittiği tatil sonu oldu! Plajda güneşlenen genç kadına yıldırım çarptı! O anlar kamerada

Gittiği tatil sonu oldu! Plajda güneşlenen genç kadına yıldırım çarptı! O anlar kamerada
Kolombiya'nın Cartagena kentindeki Boquilla Plajı'nda dehşete düşüren bir olay yaşandı. Tatil için plaja gelen 34 yaşındaki genç kadına, güneşlendiği sırada yıldırım çarptı. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken, yıldırımın düştüğü anlara kameralara yansıdı.

Kolombiya'da milyonda bir ihtimali olan bir olay yaşandı. Boquilla Plajı’na tatil için gelen 34 yaşındaki genç kadın, plajda güneşlendiği sırada yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Güvenlik kameralarına anbean kaydedilen görüntülerde kadının yıldırım çarpmasından sonra yere yığıldığı görülüyor. O sırada kadının yanından geçen bir polis memurunun kendisini yere attığı görüldü.

Bölgedeki diğer tatilcilerin sağlık durumun iyi olduğu belirtilirken genç kadının olay yerinde yaşamını yitirdiği açıklandı.

Ülkede yetkililer bu tür olayların çok sık meydana geldiğini ve yıldırım çarpmasından yaşamını yitirenlerin oranının yüzde 10 olduğunu aktardı. Resmi verilere göre yıldırım çarpması ihtimali bir milyonda bir olarak kayıtlara geçiyor.