"FETÖ hesapları Murat Kurum'a saldırmaya başladı"

"FETÖ hesapları Murat Kurum'a saldırmaya başladı"
Master Haber YouTube TV'deki Master Masa programında yerel seçim yarışını değerlendiren Gazeteci Hadi Özışık, AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'a yönelik iddiaları değerlendirdi. Özışık, "FETÖ hesapları Murat Kurum'a saldırmaya başladı. Bir takım iddialarla, bir takım saçmalıklarla Murat Kurum'u itibarsız kılmaya çalışıyorlar" dedi.

Gazeteci Hadi Özışık, Master Haber TV YouTube kanalında Mine Çakmakcı'nın moderatörlüğündeki Master Masa programına konuk oldu. Yerel seçim yarışını mercek altına alan Özışık, AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'a yönelik iddiaları değerlendirdi.

Kurum'a yönelik imar affına göz yumduğu, deprem dönemindeki süreç gibi iddiaların piyasaya sürüldüğünü ifade eden Özışık, "FETÖ hesapları saldırmaya başladı Murat Kurum'a. Fesli Kadir'in cenazesine katılmış veya başsağlığı dilemiş gibi bir takım iddialarla, bir takım saçmalıklarla Murat Kurum'u itibarsız kılmaya çalışıyorlar" dedi.

Kadir Mısırlıoğlu'nun bu ülkenin bir vatandaşı olduğunu anımsatan Özışık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Murat Kurum PKK'lıların, teröristlerin cenazesine katılmadı. Netice itibarıyla bu ülkenin bir insanı olan Fesli Kadir'in cenazesine katıldı. Görüşüne katılır, katılmaz önemli değil."

"ADAYLIĞI YENİ TEBLİĞ EDİLMEMİŞ"

Bakanlık görevinin sona ermesinin ardından geçen 6 aylık süreçte Murat Kurum'un hazırlıklarını yaptığını söyleyen Hadi Özışık, "Adaylığı yeni tebliğ edilmemiş. Ve projeleriyle 1-2 gün içerisinde milletin karşısına çıkacak. AK Parti geçmiş dönemdeki seçimde yaptığı hataları yapmazsa, yani geçen dönemde Binali Yıldırım'da il teşkilatı arasında sorun oluştu. Dijitalleşmeden uzaklaştırdılar Binali Yıldırım'ı. Yani Binali Yıldırım'ın kazanmaması için AK Parti elinden gelen her şeyi yaptı. Bu dönemde bu birlik ve beraberliğin olması lazım" dedi.