Fatih'te iş yerinin deposunda yangın

Fatih'te bulunan 4 katlı iş merkezinin deposunda meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde söndürüldü. Yangında ne ölen ne de yaralanan oldu, ancak depoda hasar meydana geldi.

Süleymaniye Mahallesi Siyavuş Paşa Sokak'ta bulunan iş merkezinin deposunda, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Çalışanlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

Yangın kısa sürede büyüyerek depoyu sardı, binanın havalandırma boşluğundan yoğun duman çıkmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri hem iş merkezinin içerisinde hem de merdiven yardımıyla yangına müdahale etti. Polis ekipleri de iş merkezinin çevresinde güvenlik önlemi alarak sokağı trafiğe kapattı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, iş merkezinin deposunda ciddi hasar meydana geldi.

Görgü tanığı Gürbüz Yaman, "Depoda çıkmış yangın, depoda da bayağı bir mal varmış. Müdahale ettiler sönmedi ama daha bir yarım sürer gibi. Hediyelik eşya, şemsiye falan varmış. Yaralı falan yok ama hasar var" şeklinde ifade etti.

Kaynak:DHA