Avukatlık ücreti ne kadar aldı? Ersan Şen'in kolon kesen firari dondurmacıları savunması gündem oldu

Avukatlık ücreti ne kadar aldı? Ersan Şen'in kolon kesen firari dondurmacıları savunması gündem oldu
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta depremde yıkılan ve 35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda zemin kattaki kolon ve kirişleri kestikleri belirlenen firari dondurmacılar Mustafa Pekel ve Sami Kervancıoğlu'nun avukatı Ersan Şen oldu. Şen'in firari dondurmacıları savunma bedeli olarak yüksek bir ücret karşılığında anlaştığı iddia edildi. Şen, daha önce katıldığı bir canlı yayında Ezgi Apartmanı'nda hayatını kaybedenlerin kendi müvekkili olduğunu anlatırken gözleri dolmuştu.

Kahramanmaraş'taki depremde 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı ile ilgili hazırlanan iddianamede, apartmanın zemin katındaki kolon ve kirişlerin işletme sahipleri tarafından kesildiği tespit edildi. 

Soruşturmada, firari dondurma işletmecileri Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel için 876'şar yıl hapis cezası istendi. 

1-105

ERSAN ŞEN AVUKATLIK İÇİN ANLAŞTI

Haklarında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan firari işletmeciler Sami Kervancıoğlu ile Mustafa Pekel'in avukatlık görevini Ersan Şen üstlendi.

Ersan Şen, firari dondurmacıların ofisine giderek burada şahısları mahkemede savunma konusunda anlaşma sağladı.

2-86

SAVUNMAK YÜKLÜ MİKTARDA VEKALET ÜCRETİ İDDİASI 

Firari dondurmacıların eniştesi avukat Mesut Çakar öncülüğünde gerçekleşen görüşmede, Ersan Şen ile firari dondurmacılar savunma bedeli olarak yüklü miktarda bir rakam karşılığında anlaştığı iddia edildi.

3-72

EZGİ APARTMANI'NDA ÖLENLER İÇİN GÖZLERİ DOLMUŞTU

Avukat Ersan Şen, depremin dördüncü gününde katıldığı bir televizyon programında, yıkılan Ezgi Apartmanı’nda yaşayan müvekkili Ayça Zeynep Bildirici ve ailesi için yardım çağrısında bulunmuş ve gözleri dolmuştu.