Dünyanın gözü bu mitingde! Büyük Filistin Mitingi saat kaçta olacak? Büyük Filistin Mitingi nerede olacak?

Dünyanın gözü bu mitingde! Büyük Filistin Mitingi saat kaçta olacak? Büyük Filistin Mitingi nerede olacak?
İsrail'in masum Filistin halkına yönelik gerçekleştirdiği saldırılar şiddetini dün gece daha da arttırdı. Türkiye Gazze halkı için tek yürek olacak. İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ekim'de İstanbul'da gerçekleşecek 'Büyük Filistin Mitingi' ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapmasıyla detaylar merak edilmeye başlandı. Dünyanın takip ettiği Büyük Filistin Mitingi saat kaçta olacak? Büyük Filistin Mitingi nerede olacak?

İsrail'in Gazze'deki hain saldırıları devam ederken yurdumuzun dört bir yanında pankartlar açılmış vatandaşlar sokakta tepki göstermişti. Dün gece İsrail, Gazze'deki saldırılarının şiddetini git gide arttırdı ve bölgede iletişimin kesilmesine neden oldu.  Türkiye bugün Gazze halkı için tek yürek olacak.  İstanbul'da 'Büyük Filistin Mitingi' yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ekim'de İstanbul'da gerçekleşecek 'Büyük Filistin Mitingi' ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapınca detaylar arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Büyük Filistin Mitingi saat kaçta olacak? Detaylar haberimizde... 

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE NEREDE?


Büyük Filistin Mitingi, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 15.00'da Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek. 

MİTİNGE KİMLER KATILACAK?


İsrail’in saldırılarına dikkat çekmek ve Filistin’e destek olmak için gerçekleştirilecek mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.

Büyük Filistin Mitingi’ne ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın da katılmaları bekleniyor. Medya, spor, sanat, iş dünyası, Filistin diasporasından çok sayıda etkili ismin katılacağı miting, ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarına açık olacak.

DÜNYANIN GÖZÜ BU MİTİNGDE! 

Mitinge gelmek için İstanbul’un 39 ilçesinden otobüsler kaldırılacak, toplu taşıma araçları da ücretsiz sefer yapacak. Yusuf İslam, Maher Zain ve Ömer Karaoğlu’nun sahne alacağı mitingde,29 ses ve ekran kulesi kuruldu. 6 noktada mescit, şadırvan, sağlık ve tuvalet gibi ihtiyaçlar için lojistik alanları oluşturuldu. İnternet kalitesini arttırmak için 25 seyyar baz istasyonu alanda hizmet verecek. Ayrıca 50 farklı noktada su dağıtılacak. Basın mensuplarının akreditasyonla izleyebileceği mitinge dünyanın önde gelen basın kuruluşlarının katılacağı bildirildi. Yerli ve yabancı basın mensupları için iki katlı bir platform kuruldu. Öte yandan bugün İstanbul’da Gayrettepe- İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray, Ankara’da Başkentray ve İzmir’de İZBAN ücretsiz olacak.