Düğün salonu davetlilerin çığlıklarıyla yankılandı! Önce halay çekti sonra hem sevdiği kızı hem kendini vurdu

Düğün salonu davetlilerin çığlıklarıyla yankılandı! Önce halay çekti sonra hem sevdiği kızı hem kendini vurdu
İstanbul Sultanbeyli'deki düğün salonunda kan donduran bir olay yaşandı. Ahmet Taşan isimli şahıs, önce evlenmek istediği Kader İrgören'i ardından da kendini vurdu. İrgören olay yerinde hayatını kaybederken Taşan ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Taşaran'ın olaydan önce halay çektiği görüntüler ortaya çıktı.

Sultanbeyli'de düğün salonunda silahla önce evlenmek istediği genç kızı ardından da kendini vuran Ahmet Taşan'ın olaydan önce halay çektiği görüntüler ortaya çıktı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında, Necip Fazıl Mahallesi Trabzon Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, davetlisi olduğu nişana gelen Ahmet Taşan, daha önce evlenmek istediği Kader İrgören ile burada karşılaştı.

sultanbeyli039de-dugun-salonundaki-saldiri-once-halay-cekti-sonra-vurdu-8462-dhaphoto2.jpg

19 yaşında olduğu öğrenilen Kader İrgören'e silahla ateş eden Taşan, ardından aynı silahla kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Ahmet Taşan'ın tedavisi sürerken İrgören, yapılan müdahalelere rağmen kurtulamadı.

sultanbeyli039de-dugun-salonundaki-saldiri-once-halay-cekti-sonra-vurdu-8462-dhaphoto1.jpg

DÜĞÜNDEKİLER PANİKLE KAÇTI

Ahmet Taşan'ın katıldığı nişanda, Kader İrgören'i ve kendini vurmadan hemen önce halay çektiği görüntüler ortaya çıktı. Bir başka görüntüde ise gerçekleşen olay sırasında, davetlilerin halay çekerken bir kişinin koştuğu, ardından davetlilerin panikle kaçıştığı görülüyor.

Kaynak:DHA