Dilan Polat ve eşi Engin Polat İstanbul'da gözaltına alındı

Dilan Polat ve eşi Engin Polat İstanbul'da gözaltına alındı
Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Engin Polat ile Dilan Polat'ın İstanbul’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Engin Polat ile Dilan Polat'ın İstanbul’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı öğrenildi. Bir süredir kamuoyunu meşgul eden ve kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat ile Engin Polat’ın, kısa süre önce İstanbul’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı belirtildi. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekiplerce yakalanan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor. Geçtiğimiz günlerde şüphelilere ait 15 şirkette arama ve dijital materyallere el koyma işlemleri gerçekleştirilmişti.

1299ab52278318410cb81df52f0ed518

SILA DOĞU'DA YENİDEN GÖZALTINDA 

Kamuoyunu uzun süredir meşgul eden ve kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat ile Engin Polat, aile üyeleri Sıla Doğu, Sezgin Polat, Kürşat Polat’ın yanı sıra muhasebecileri Beyza Ekici, mali işlerine bakan Av. Ahmet Gün ve bazı çalışanları İstanbul’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. 

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekiplerce yakalanan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

c91d014168c170e78f4c4060ea04a38e

"NE KANITLARI YOK ETMESİ" 

 Dilan Polat ve Engin Polat İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Çift emniyete girişleri sırasında da soruları yanıtsız bıraktı. Basın mensuplarının "Kanıtları yok ettiğiniz iddia ediliyor, ne diyeceksiniz" sorusuna ise yine Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, "Ne kanıtları yok etmesi" şeklinde cevap verdi.   

Polisin gözaltına aldığı diğer şüpheliler de güvenlik önlemleri altında emniyete getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.