Dedelerin okey kavgası kamerada! "Düzgün taş atmadın" tartışmasında ıstakalar havada uçtu

Muğla'da bir kıraathanede okey oynayan bir grup dede arasında "düzgün taş atmama" nedeniyle kavga çıktı. Birbirlerine ellerindeki ıstakalar ile vuran dedeler hafif yaralanırken o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Muğla'nın Milas ilçesinde okey oynamak için bir kıraathanede toplanan bir grup dede arasında, "düzgün taş atmadın" gerekçesiyle kavga çıktı. Çıkan kavgada ıstakalar havada uçuşurken, öfkeli dedeler hafif yaralandı.

İHA'da yer alan habere göre; Olay, Milas ilçe merkezinde bulunan bir kıraathanede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, emekli olan ve vakit geçirmek için bir kıraathanede toplanıp birlikte okey oynayan 4 yaşlı adam oldukça keyifli bir şekilde okey oynarken, masada bulunanlardan biri oyunu tamamladı.

DEDELER BİR ANDA ÖFKELENDİ

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, okey oynarken oyunu bitiremediği için gerildiği gözlenen dedelerden biri üstünde bulunan diğer dedeye öfkelendi.

ISTAKALARLA BİRBİRLERİNE VURDULAR

Sakin bir şekilde başlayan kavgada yenilen dedelerden biri üstünde oturan diğer dedeye bağırıp eline aldığı ıstaka ile hafif şekilde vurdu.

Bu hamleden sonra daha da şiddetlenen kavgada aynı masada okey oynayan iki dede birbirlerini ıstaka ile darp ettiler.

GARSON ARAYA GİRDİ

Okey masasındaki diğer ortakların müdahil olmadığı kavgada, kavga eden öfkeli dedeleri garson ayırdı.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Dedelerden biri başından aldığı darbe nedeniyle yaralanırken ilginç kavga güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Kaynak:İHA