Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi'ni gezdi! Sergi ilgi ile takip edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi'ni gezdi! Sergi ilgi ile takip edildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu (ADF) kapsamında düzenlenen "Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi"ni gezdi. Çocukların gözünden Gazze'deki insanlık dramına dikkati çekmeyi amaçlayan sergi büyük ilgi gördü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayypip Erdoğan, NEST Kongre ve Fuar Merkezi'nde başlayan Antalya Diplomasi Forumu’na gelişinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenen sergiyi ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi'ni gezdi.

ghngi5cxqaagi-q.jpg

İletişim Başkanı Altun, serginin esas itibarıyla "dökme kurşun" saldırısı esnasında gerçekten ne kadar büyük zulüm ortaya koyduğunu, çocukların kalemlerinden, yüreklerinden ve gözünden yapılan zulmü anlattığına dikkati çekti.

ghngi5fwsaacutg.jpg

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırım girişimine karşı çok önemli bir farkındalık oluşturan ve yaşanan trajedinin boyutlarını Gazzeli çocukların gözünden ortaya koyan “Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi,” 3’üncü Antalya Diplomasi Forumu’nda ilgiyle takip edildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kıymetli eşleri Sayın Emine Erdoğan ve Diplomasi Forumu vesilesiyle Antalya’ya gelen birçok lider, İletişim Başkanlığı olarak Forum marjında düzenlediğimiz sergiyi ziyaret ettiler.

ghngi5yxiaasdmj.jpg

Kaynak:Master Haber