Canlı yayın açıp bağış toplamıştı! Bu kez mareşal kostümü giyip düğüne katıldı! Sosyal medya görüntüleri konuşuyor

Canlı yayın açıp bağış toplamıştı! Bu kez mareşal kostümü giyip düğüne katıldı! Sosyal medya görüntüleri konuşuyor
Görünüşüyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e benzediği düşünülen ve daha önce TikTok'ta canlı yayın açıp bağış topladığı anlarla gündeme gelen Serdar Gürel, bu kez mareşal kostümü giyip bir düğüne katıldı. O anlar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Birçok kullanıcı Gürler'in o anlarına yorum yağdırdı.

Atatürk'e benzediği düşünülen Serdar Gürel, yine yağtığı olayla sosyal medyada gündem oldu. Sık sık TikTok'ta yayın açarak bağış toplayan Gürler, bu kez mareşal kostümü giyip bir düğüne katıldı. 

"MAREŞAL ATATÜRK" KOSTÜMÜYLE MASALARI SELAMLADI

Muğla'nın Milas ilçesinde çekildiği kaydedilen düğün görüntülerinde davetliler masalarında alkışlarla Gençlik Marşı'na eşlik ederken düğün alanına mareşal kıyafetiyle Atatürk'ü andıran kişi giriyor. Alkışlar yükselirken adam masaları tek tek selamlıyor.

25-8

CANLI YAYIN AÇIP BAĞIŞ TOPLAMIŞTI

Yine Atatürk'e benzetilip son günlerde çok konuşulan bir diğer isim olan Serdar Görel'in TikTok'ta canlı yayın açıp yüksek miktarlarda bağış toplaması da ses getirmişti. Görel son olarak 10 Kasım'da saatler 09.05'i gösterdiğinde canlı yayın açıp bağış topladı.