Bursa'da polisleri şoke eden olay! 6 yaşındaki çocuğun çantasından silahlar çıktı! Hemen gözetim altına aldılar ama...

Bursa'da polisleri şoke eden olay! 6 yaşındaki çocuğun çantasından silahlar çıktı! Hemen gözetim altına aldılar ama...
Bursa'da DHM Yenişehir Havaalanı'nda şaşkına çeviren bir olay yaşandı. X Ray cihazının alarm verdiği 6 yaşındaki çocuğun çantasından silahlar çıktı. Ekipler çocuğu hemen gözetim altına aldı. Ancak gerçeği öğrenen polis memurları, gülmekten kendilerini alıkoyamadı.

Şoke eden olayın adresi Bursa'nın Yenişehir İlçesindeki DHM Yenişehir Havaalanı oldu. 6 yaşındaki çocuğun çantasından bir düzine silah çıktı. Silahlara el koyan ekipler, çocuğu gözetim altına aldı. Yapılan inceleme sonrası gerçeği öğrenen ekipler, küçük çocuk ile uzun süre güldü.

6 yaşındaki Selim Köse, babaannesi ve dedesini kutsal topraklara Umre yolculuğu için uğurlamaya gitti. Ancak küçük çocuğun sırtındaki çantası, havaalanındaki X Ray cihazında alarm verdi.

Durumdan şüphelenen havaalanı polisi, çantaya baktıklarında büyük bir şok yaşadı. Çantanın içinde silahları gören polis ekipleri, hemen çantaya el koydu ve çocuğu gözetim altına aldı.

1.jpg

GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Yapılan ilk incelemede çantadaki silahların oyuncak olduğu anlaşıldı. Kısa süreli bir şok yaşayan ekipler, gerçeği öğrenince küçük Selim ile uzun süre güldü.

Silahlarını polise gösteren küçük Selim bir süre polis amcalarıyla oynayıp daha sonra yakınlarını yolcu etti.

Kaynak:İHA