Bursa'da okullar tatil mi? Hangi ilçelerde okullar tatil edildi? 4 Aralık deprem nedeniyle okullar tatil edildi mi?

Bursa'da okullar tatil mi? Hangi ilçelerde okullar tatil edildi?  4 Aralık deprem nedeniyle okullar tatil edildi mi?
Bursa'da meydana gelen depremin ardından Bursa'da okulların tatil olup olmadığı merak edilmeye başlandı. 5.1 büyüklüğündeki deprem birçok ilde hissedilerek korkuya neden olurken "Bursa'da okullar tatil mi?" sorusu aratıldı. Peki Bursa'da okullar tatil mi?

Merkez üssü Bursa Gemlik olarak açıklanan 5.1 büyüklüğündeki deprem sabah saatlerinde meydana gelerek herkesi korkuttu. İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Tekirdağ, Sakarya, Çanakkale, Balıkesir, Eskişehir gibi illerde hissedilen depremin ardından okulların tatil olup olmadığı merak edildi. Peki Bursa'da okullar tatil mi? Hangi ilçelerde okullar tatil edildi? İşte ayrıntılar...

656d94174e3fe1032c5aad42.webp

BURSA'DA DEPREM KORKUTTU

Marmara Denizi’nde meydana gelen deprem milyonlarca kişi tarafından hissedildi. AFAD'dan aktarılan bilgiye göre; Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde saat 10:42'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 8.98 km olarak duyuruldu. Deprem, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. Öğrenciler ve veliler de okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor.

BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ?


Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Deprem İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. Depremi hisseden veliler ve vatandaşlar da okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor.

Marmara Denizi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası Yalova’nın Armutlu ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi.