Bursa'da İstanbul istikametinde trafik durma noktasına geldi! Okullar tatil olunca herkes yollara akın etti

Bursa'da İstanbul istikametinde trafik durma noktasına geldi! Okullar tatil olunca herkes yollara akın etti
Bursa'da yer alan Bursa- İstanbul yolu üzerinde Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu, Orhangazi Tüneli’nde asfalt yenileme ve bakım çalışması başlatıldı. Aynı zamanda okulların tatil olmasıyla birlikte tatil yapmak isteyen vatandaşlarda yollara döküldü. Hem yol çalışması hem de trafik yoğunluğundan kaynaklı yollar bir anda kilit oldu. Trafik durma noktasına geldi.

Okulların 10 Kasım tarihinden itibaren tatil edilmesinin ardından soluklanmak isteyen vatandaşlar tatil yapmak için yollara döküldü. Yollarda araç yoğunluğu oluşurken ekim ayında Bursa'daki Selçukgazi Tünelinin her iki istikametinde yapılan bakım ve asfalt yenileme çalışması, bugün de Orhangazi Tünelinde başlatıldı. Hal böyle olunca trafik durma noktasına geldi. 

17961398 728Xauto

SÜRÜCÜLER UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU 

Gebze- Orhangazi- İzmir otoyolundaki Orhangazi Tüneli’nin İstanbul istikametindeki tünel tüpünde asfalt çalışmaları başladı. Tünelde, hasar gören asfaltların yenilenmesinin ardından ise bakım çalışmasının da yapılacağı öğrenildi.  Öte yandan, okulların ara tatil girmesiyle birlikte, şehir dışına seyahat etmek isteyen güzergah üzerindeki sürücüler, uzun araç kuyrukları oluşturdu. 

Orhangazi Tünelindeki asfalt çalışması nedeniyle, İstanbul istikametinde araç trafiği tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

640Xauto (1)-20

DENİZ OTOBÜSÜ SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ 

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruda, saat 08.00'deki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), 09.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 09.30 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas), 10.00 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ile 10.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferleri iptal edildi.