Buğra Gökce, yılbaşında yaşlıları yalnız bırakmadı

Buğra Gökce, yılbaşında yaşlıları yalnız bırakmadı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Dr. Buğra Gökce, yılbaşı gecesi de mesaisini sürdürdü. İzmir'de huzurevini ve esnafları ziyaret eden Gökce, ziyaretlerinde yeni yıl dileklerini paylaştı.

Şehir planlaması, çevre ve turizm alanlarında başarılı projelere imza atan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Dr. Buğra Gökce, yılbaşında yaptığı anlamlı ziyaretlerle gönülleri kazandı.

İzmir'de 'refah' diyerek yola çıkan ve her fırsatta şehrin planlamasına dair projelerini anlatan Gökce, yılbaşı gecesinde huzurevi ve esnafları ziyaret ederek, yeni yıl dileklerini paylaştı.

1.jpg

Huzurevinde gerçekleştirdiği ziyarette yaşlılardan hayır dualarını ve iyi dileklerini alan Gökce, "Bizlere ve ülkemize yıllarca emek veren büyüklerimizi huzurevinde ziyaret ettik, ellerini öptük, hem hediyelerimizi sunduk hem de İzmir için hayallerimizi ve projelerimizi paylaştık. Onların yüzlerinin güldüğünü görmek, hayır dualarını ve iyi dileklerini almak en büyük hediye oldu. 2024 yılı hepimizin dileklerinin gerçekleştiği, İzmirlilerin yüzünün güldüğü bir yıl olsun." dedi.

2.jpg

Esnafları tek tek gezen ve bereketli bir yıl dileyen Gökce, ziyaretlere ilişkin şunları söyledi:

"Yılbaşı geceleri esnafımız yoğun mesai yapıyor, bizlere emek veriyor. Esnafımızı ziyaret edip kendilerine bereketli, başarılı, huzurlu bir yıl diledik. Yeni dönemde İzmir’mizde esnafımızın da yüzünü güldürecek projelerimizi de hayata geçireceğiz. İzmir’de herkesin yüzü gülecek."