Böylesini belki de ilk kez duyacaksınız! İstanbul'da tuvaletlerini yapıp dışkılarını arabalara sürdüler! İşte o iğrenç anlar

Böylesini belki de ilk kez duyacaksınız! İstanbul'da tuvaletlerini yapıp dışkılarını arabalara sürdüler! İşte o iğrenç anlar
İstanbul Maltepe'de kamera kayıtlarından çıkan görüntüler mide bulandırdı. 4 çocuk tuvaletini yapıp, dışkılarını araçlara sürdü.

Araba çizilmesine, lastik patlatılmasına alıştık da böylesini ilk kez duyacaksınız. Yaşları 14 ile 16 arasında değişen 4 çocuk tuvaletini yapıp dışkılarını arabalara sürdü. Araçların sahibi hayatlarının şokunu yaşarken, karakola gidip şikayetçi oldular.

DIŞKILARINI ARAÇLARA SÜRDÜLER

İHA'da yer alan habere göre; İstanbul'daki akıllara durgunluk veren iğenç olay Maltepe'teki bir site otoparkında yaşandı. İddialara göre yaşları 14 ile 16 arasında değişen 4 çocuk önce araçların üzerine çıktı.Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde 4 çocuğun daha sonra otoparka tuvaletini yaptığı ve ardından dışkılarını araçlara sürdüğü görüldü.

050.png

BİRKAÇ GÜN AYNI MANZARA YAŞANDI

Birkaç gün boyunca otoparkta aynı manzara ile karşılaşan site sakinleri güvenlik kameralarını inceleyince gerçek ortaya çıktı. Site sakinleri, konuya ilişkin polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

04.png

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Otoparka giren çocukların o anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak:İHA