Bisküvi ile enkaz başında bekleyen Şerif Amca hayatını kaybetti

Bisküvi ile enkaz başında bekleyen Şerif Amca hayatını kaybetti
Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz başında bisküvi ile bekleyen Şerif Amca'dan üzücü haber geldi. 3 evladını ve eşini depremde kaybeden Şerif Ölmez, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlatları için sakladığı bisküvi ile enkaz başında görüntülenen ve tüm Türkiye'yi ağlatan Şerif Amca'dan üzen haber geldi. Şerif Ölmez, depremin üzerinden 1 yıl bile geçmeden hayata gözlerini yumdu. Ölmez'in kanserden hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bisküvili Şerif Amca olarak akıllara kazınan Şerif Ölmez, deprem felaketinde 3 evladını ve eşini kaybetmişti. Geriye ise o elindeki bisküvisiyle beklediği görüntüler kalmıştı.

11-029.jpg

ŞERİF ÖLMEZ KİMDİR?

Şerif Ölmez, 6 Şubat depremi sonrası Bisküvili Şerif Amca olarak tanındı. Depremin belki de en çok hatırlanan anlarından birisi de Şerif Amca’nın cebinden çıkardığı bisküvi oldu. Evlatlarının enkazdan çıkarılmasını bekleyen Şerif Ölmez, 3 evladını ve eşini orada kaybetti.

Depremin üzerinden aylar geçtikten sonra Şerif Amca’dan üzücü haber geldi. Ailesinin kaybına dayanamayan ve amansız hastalığa yakalanan Şerif Ölmez vasiyeti gereği eşi ve en küçük evladının yanına gömüldü.