Bakan Tekin, çocukların isteğini kırmadı! İl Milli Eğitim Müdürü'ne bizzat talimat verdi

Bakan Tekin, çocukların isteğini kırmadı! İl Milli Eğitim Müdürü'ne bizzat talimat verdi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Manisa'da ziyaret ettiği ilkokulda çocukların sevgi gösterisiyle karşılandı. Çocukların okul bahçesine futbol sahası isteğini geri çevirmeyen Bakan Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli'ye okula futbol sahası yapılması talimatını verdi.

Manisa'da bir okula ziyaret gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çocukların okul bahçesine futbol sahası isteği üzerine İl Milli Eğitim Müdürü'ne talimat verdi. Bakan Tekin'in talimatı üzerine ise çocuklar büyük sevinç yaşadı.

1-036.jpg

Manisa ziyareti kapsamında Şehzadeler ilçesindeki Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulunu ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin çocukların sevgi gösterileriyle karşılandı. Bakan Tekin’in ziyareti sırasında okul bahçesinde geleneksel çocuk oyunlarını oynayan öğrenciler Bakan Tekin’e sarılarak sevgi gösterisinde bulundu.

3-026.jpg

Çocuklarla yakından ilgilenen Bakan Tekin, çocukların istek ve taleplerini de dinledi. Öğrencilerin okul bahçesine futbol sahası isteğine de kayıtsız kalmayan Bakan Tekin, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli’ye yarı tatilde okula futbol sahası yapılması için talimat verdi.

3-027.jpg

Bakan Tekin ve beraberindekiler daha sonra okul bahçesinde sergi açan Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi ve Manisa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yaptığı çalışmaları dikkatle inceleyerek bilgi aldı.

Ressam Hidayet Gültekin ziyaretin anısına kendi yaptığı Bakan Tekin’in tablosunu hediye etti.

Kaynak:İHA