Askerlik yeri sorgulama 2023! Askerlik celp sorgulama sayfası! Kasım ayı askerlik yerleri belli oldu mu?

Askerlik yeri sorgulama 2023! Askerlik celp sorgulama sayfası! Kasım ayı askerlik yerleri belli oldu mu?
Askerlik yeri sorgulamak isteyen asker adayları arama motorlarında detayları araştırmaya başladı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 27 Ekim 2023 tarihinde kasım ayı seçim ve sınıflandırma sonuçlarını açıklayacağını duyurmuştu. Peki Kasım ayı askerlik yerleri belli oldu mu? İşte Askerlik yeri sorgulama 2023

Milli Savunma Bakanlığı 2023 Kasım döneminde askerlik görevini yerine getirecek yükümlüler için sevk ve celp tarihlerini açıkladı. Binlerce asker adayı arama motorlarında askerlik celp sorgulama sayfasını araştırmaya başladı. İşte Askerlik yeri sorgulama sayfası...

653b5b79e4bfdc155c59369e

KASIM AYI ASKERLİK YERLERİ BELLİ OLDU MU?

2023 Kasım döneminde askerlik görevini yerine getirecek yükümlüler için sevk ve celp tarihleri açıklandı.  yerleri 27 Ekim 2023 tarihinde e-Devlet üzerinden erişime açılacak. Adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sınıflandırma sonuçlarını öğrenebilecekler. 

E DEVLET ÜZERİNDEN ASKERLİK YERİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

E-devlet sistemine girdikten sonra hizmetler bölümüne tıklayın.

Sayfanın üst bölümünde yer alan "Hizmet Adı" kutucuğuna kısa dönem askerler "Yedek Subay Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama", uzun dönem askerler ise "Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama" ifadesini yazdıktan sonra, karşılarına çıkacak olan linke tıklayacak.

Linkin tıklanmasının ardından karşılarına çıkacak "Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu" ya da "Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama" butonuna tıklayacak olan asker adayları, askerlik yapacağı birliği kolayca öğrenebilecek.

ASKERLİK YERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN