Alınmadıkları müzikhole kurşun yağdırdılar: Bir ölü bir yaralı

Alınmadıkları müzikhole kurşun yağdırdılar: Bir ölü bir yaralı
İstanbul’da bir müzikhole girmek isteyen 4 kişi çalışanlar tarafından içeri alınmadı. Çıkan tartışmanın ardından araçla geri gelen 4 şüpheli, müzikhole kurşun yağdırdı. Kapıda duran görevli hayatını kaybetti, müşteri bekleyen taksici ise yaralandı.

Olay 12 Kasım günü Bağcılar’da 15 Temmuz Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre gece 02.00 sıralarında bir müzikhole gelen 4 kişi, görevliler tarafından içeri alınmadı. Yaşanan tartışmanın ardından iddialara göre çalışanlar tarafından darp edilerek çıkarılan şüpheliler olay yerinden ayrıldı.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTULAR

Olaydan iki saat sonra müzikholün önünden gecen bir araçtan müzikhole doğru ateş açıldı. Bu sırada kapıda duran çalışanlarda ataşe karşılık verdi. Şüphelilerin ateş etmesi sonucu, kapıda duran çalışan Mehmet Bamyacı ile müşteri bekleyen ticari taksi şoförü Tunç K. yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Mehmet Bamyacı hayatını kaybetti.

OLAY ANI KAMERADA

Olay sonrası harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Polis olay anına ait güvenlik kamerasına ulaştı. Beyaz bir araçla gelen saldırganlar kısa sürede olaydan 2 saat önce müzikhole gelip içeri alınmayan kişiler olduğu saptandı.

1-001.jpg

İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Düzenlenen operasyon sonucu 17 suç kaldı bulunan Özgür İ., 3 suç kadı bulunun Yunus Emre T.,9 suç kaydı bulunun Eyüp E. ve 10 suç kaydı bulunun Mehmet S., yakalandı. Adliyeye gönderilen şüphelilerden Özgür İ. ile Yunus Emre T. tutuklandı. Diğer iki kişi hakkında ise adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı.

Kaynak:İHA