Aladağ’da doğada görsel şölen başladı

Adana'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava, vatandaşları doğal tabiat parklarına yönlendirdi. Doğada yaşanan görsel şölenle birlikte, haftanın stresini atmak isteyenler Aladağ ilçesinde bulunan Eğner Yedigöze Tabiat Parkı'na akın etti.

Bu park, hafta sonunu geçirmek isteyen gelin ve damat adayları için açık hava fotoğraf stüdyosuna dönüşerek, ziyaretçilerini ağırladı.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık, doğal güzellikleriyle ünlü parkı daha da çekici kıldı ve vatandaşlar, hafta sonunun tadını çıkarmak için bu doğal alanı tercih etti.

Eğner Yedigöze Tabiat Parkı, havadan görüntülendiğinde görsel bir şölen sunarken, ziyaretçiler de doğanın tadını çıkararak haftanın stresinden arındı.

Parkın güzellikleri karşısında mutlu olan vatandaşlardan Hasan Yıldız, Adana'nın genelinde sıcak bir iklim hüküm sürdüğünü ancak Aladağ'ın serin ve yayla bir bölge olduğunu belirtti. Yıldız, arkadaşlarıyla birlikte burada hafta sonunu geçirip dinlendiklerini ifade ederek, "Burada emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak:İHA