AKOM'dan İstanbullulara son dakika uyarısı!

AKOM'dan İstanbullulara son dakika uyarısı!
İstanbul'da etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle hem Valilik hem de Meteoroloji açıklamalarda bulunmuştu. Afet Koordinasyon Merkezi İstanbul'da akşam saatlerine dikkat çekerek son dakika uyarısında bulundu.

İstanbul'da etkili olan soğuk havaların ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği yeni uyarılarda bulunarak yağış olabileceğini belirtmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) kentte bu akşam beklenen fırtınaya ilişkin yeni açıklama yaptı.

AKOM'DAN SON DAKİKA UYARISI

AKOM tarafından yapılan açıklamada "İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren yeni bir alçak basınç sisteminin etkili olması beklenmektedir. Sistemin etkisi ile rüzgarın bu akşam kuvvetleneceği, Çarşamba öğle saatlerine kadar kısa süreli hamlelerle kuvvetli fırtına şeklinde eseceği, sonrasında kuvvetli sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı tahmin edilmektedir. Fırtına ve kuvvetli yağışlar nedeni ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmaları önem arz etmektedir" denildi.

screenshot-9.png