72 yaşındaki katil 5 komşusunu öldürdü! Zanlının ifadesi ortaya çıktı

72 yaşındaki katil 5 komşusunu öldürdü! Zanlının ifadesi ortaya çıktı
Ankara'da gürültü yaptıkları iddiasıyla komşusunu ve ailesini öldüren 72 yaşındaki zanlı tutuklandı. Av tüfeğiyle 2'si çocuk 5 kişiyi öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı.

Ankara vahşi cinayet ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. 72 yaşındaki bir adamın üst kattaki komşularına ölümcül saldırı Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Tutuklanıp cezaevine gönderilen zanlı yaşanan olayı bir bir anlattı.

İhlas Haber Ajansı’ndan alınan bilgilere göre; Ankara'nın Sincan ilçesinde daha önceden birçok kez gürültü sebebiyle tartıştığı üst komşusunun evini tüfekle basan 72 yaşındaki T.Ü., aynı aileden B.T. (71), H.T. (41), S.T. (40), M.T. (13) ve C.T’yi (11) av tüfeğiyle vurmuştu. 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, S.T. de hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetmişti.

640xauto-001.webp

Saldırının ardındaki gerekçenin gürültüden rahatsız olduğu iddia edildi ve bu olay aynı aileden iki küçük çocuğun da aralarında bulunduğu beş kişinin trajik ölümüyle sonuçlandı.

ZANLININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Şüphelinin ifadesine göre, belinden av tüfeğini çıkarıp komşularının üzerine kurşun yağdırdı. Ancak bu ilk şiddet eyleminin ardından evde yaşanan olayları hatırlamadığını iddia ediyor.

640xauto-1.webp

Tahsin Ü., evin içinde yaşananları ve çocuklara ateş ettiğini ise hatırlamadığını söyleyerek, “O geceden aklımda kalan Sunay'a, Hamdi'ye ve Behiye'ye bir el ateş ettiğimdir. Evden çıktığımı hatırlıyorum. Evin içerisinde yaşanan diğer hadiseleri hatırlamıyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:İHA