"37 yıllık ihanet!" Kurultaya sayılı günler kala İmamoğlu'nun yanındaki isim deprem etkisi yarattı

"37 yıllık ihanet!" Kurultaya sayılı günler kala İmamoğlu'nun yanındaki isim deprem etkisi yarattı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 37 yıllık çalışma arkadaşı Şükran Kütükçü’nün fotoğrafları genel merkezi karıştırdı.  Kütükçü, kurultaya sayılı günler kala İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla yan yana gelmesi ‘İhanet’  olarak yorumlandı.

ERCAN ÖZTÜRK / ÖZEL HABER

CHP kulislerde aylardır ‘Değişim’ isteyenlerin Şükran Kütükçü tarafından organize edilen gizli toplantılarla bir araya geldiği söylense de buna kimse ihtimal vermiyordu. Kütükçü’nün İmamoğlu’yla çekilmiş fotoğraflarını dün sosyal medyasından paylaşması bu söylentileri doğrular nitelikteydi.

Kurultaya beş gün kala CHP'de Şükran Kütükçü bombası patladı. Kılıçdaroğlu’nun SGK’dan  beri en yakın çalışma arkadaşı Şükran Kütükçü’nün fotoğrafları CHP Genel Merkez’de deprem etkisi yarattı. Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürü Kütükçü’nün Pazar günü Kadıköy ve Maltepe’deki törenlerde Ekrem İmamoğlu’yla çekilmiş fotoğraflarını  paylaşması  adeta hakkındaki soru işaretlerini de kaldırdı. Kütükçü’nün çekilen toplu fotoğraflarda hep Kılıçdaroğlu’nun rakibi Ekrem İmamoğlu’nun yanında durması dikkatlerden kaçmadı. Şükran Kütükçü bir başka fotoğrafta da diye değişimcilerle hareket eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile görülüyor.  Kütükçü’nün çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşması da dikkat çeken bir başka detay oldu.

WhatsApp Image 2023-10-31 at 06.46.49

KÜTÜKÇÜ HAKKINDA İDDİALAR NEYDİ?

Kılıçdaroğlu’nun 37 yıldır en yakın çalışma arkadaşı olan  Şükran Kütükçü ile ilgili aylardır ‘Değişim’ adaylarını destekliyor söylentileri yayılıyordu. Kulislerde, Kütükçü’nün Ankara kongresinde ‘Değişim’ adayı Sercan Çığgın için delegeleri tek tek arayarak destek istediği konuşulmaya başlandı. Ardından Özgür Özel için gizli toplantılar yaptığına dair söylentiler çıkarıldı.

WhatsApp Image 2023-10-31 at 06.46.49 (1)

BU BİR MESAJDIR!

CHP Genel Merkezi’nde yaşanan son tartışmalarla ilgili Master Haber’e konuşan üst düzey bir partili, ‘Şükran Kütükçü'yle ilgili hep bir söylenti vardı ama kimse buna ihtimal vermiyordu. Kemal Bey daha Maliye Bakanlığında çalışırken en yakınında olan Şükran Kütükçü’nün ‘Değişim’ isteyenlere destek vermesine gülüp geçiyorduk. Aklımızda bir soru işareti oluşsa da ‘Kemal Bey'in taktiğidir’ diyorduk. Ancak dünkü fotoğraflar bizim de yanıldığımızı gösterdi. CHP’de herkesin pozisyon aldığı, kimseyle poz vermekten kaçındığı bir dönemde en muhalif isimle yan yana poz verip sonra bunları paylaşması dedikoduların doğruluğunu güçlendirdi. Seyit Torun bir cenazede Muharrem İnce’yle yan yana gelmiş ancak sosyal medyada paylaşırken onu fotoğraftan kesmişti. Fotoğrafta Zülfü Livaneli ve başka bir sürü insan varken Şükran Kütükçü hep Ekrem İmamoğlu’nun yanında poz vermesi bir mesajdır’ diye konuştu.

WhatsApp Image 2023-10-31 at 06.46.50 (1)

WhatsApp Image 2023-10-31 at 06.46.49 (2)

WhatsApp Image 2023-10-31 at 06.46.50