Türkiye-Hollanda maçı hangi kanalda? İşte frekans bilgileri…

Türkiye-Hollanda maçı hangi kanalda? İşte frekans bilgileri…
Tüm Türkiye bu akşam TRT 1 ekranına kilitlenecek. Hollanda - Türkiye çeyrek final maçı için nefesler tutuldu. Milli maç için yayın bilgisi öğrenmek isteyenler, TRT 1 frekans yeni son güncelleme! TRT 1 şifresiz EURO 2024 canlı yayın erişimi aramalarını gerçekleştiriyor. İşte TÜRKSAT 4A TRT 1 güncel frekans bilgileri...

A Milli Takım 6 Temmuz Cumartesi (bu akşam) saat 22:00'de Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda Hollanda karşısında sahaya çıkacak. Canlı yayını takip etmek isteyen vatandaşlar, TRT 1 frekans yeni son güncelleme hakkında araştırma yapıyor. Peki TRT 1 şifresiz EURO 2024 canlı yayın erişimi nasıl olur?

TRT 1 FREKANS YENİ SON GÜNCEL BİLGİLERİ

Ayarlar-Kanal Ayarları, Manuel ayarlama adımlarını takip ederek güncel frekans bilgilerini girebilirsiniz.

UYDU: Türksat 4A

Frekans: 11794

Polarizasyon: V (Dikey)

Sembol Oranı 30000

FEC: 3/4

TRT 1 SİNYAL YOK SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Ayarlar ya da Kurulum menüsüne girin. Tek kanal arama menüsüne girin. Uydu alanında Türksat "Türksat 42° E" ve Türksat Ankara Paket seçin. Şebekede ara kısmını açık hâline getirin. TRT frekans güncellemesini manuel olarak yapmak için

TRT 1 frekans güncellemesini manuel olarak (Biss Key veya TP Ekle) ise şöyle yapabilirsiniz: Kumandanızın menü tuşuna basarak televizyonun ayarlarına giriş yapın.

Menüden ‘Transporder ya da Transporder Ekle’ seçeneğini bulun. Bu seçenek genellikle ayarlar veya kanal ayarları bölümünde yer alır. ‘Transporder Ekle’ seçeneğine girdikten sonra, mavi tuşa basarak yeni TP ekleme ekranına geçin.

Güncel frekans bilgilerini girdikten sonra ‘Okey’ tuşuna basarak frekansları kaydedin. Menüden çıkmak için ‘Exit’ tuşuna basın.Yeni eklenen kanallar genellikle kanal listesinin sonuna eklenir.

Kanal listesinin sonuna giderek TRT1 HD’yi bulun. Bu ayarları yaptıktan sonra Euro 2024 maçlarını uydu üzerinden TRT 1'den canlı olarak izleyebilirsiniz.