Sergen Yalçın'dan Arda Güler sözleri! Çarpıcı iddia...

Sergen Yalçın'dan Arda Güler sözleri! Çarpıcı iddia...
A Milli Futbol Takımı, Gürcistan maçı hazırlıklarını tamamladı. Kritik maç öncesi teknik direktör Sergen Yalçın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yalçın, Arda Güler hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

Milli Futbol Takımımızın, F Grubu'ndaki ilk maçına artık saatler kaldı. Gürcistan maçıyla EURO 2024'ün startını verecek olan ay-yıldızların nasıl bir dizilişle sahaya çıkacağı ve ortaya koyacağı performans merak konusu. Daha önce Arda Güler için 'isteklerimizi anlaması gerek' diyerek ilk 11 konusunda şüpheli yaklaştığını belirten teknik direktör Vincenzo Montella'nın hem Arda Güler'e hem de hafif sakatlığı bulunan Ferdi Kadıoğlu'na ilk 11'de şans vereceği öğrenildi.

SERGEN YALÇIN'DAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, Kafa Sports'a Milli Takımımız hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. F Grubu'ndaki Gürcistan maçına değinen teknik adam şu ifadeleri kullandı: "Gürcistan defans yapacak. Maçın ilk düdüğünden sonra rakibi onların yarı sahasına hapsetmemiz gerekiyor. Onlara pas yaptırmamalıyız."

FLAŞ ARDA GÜLER İDDİASI

Akabinde Real Madrid forması giyen genç yıldız Arda Güler hakkında da konuşan Yalçın, 19 yaşındaki solağın yıldızlaşacağının ısrarla altını çizdi:

"Arda'nın bu maçta merkezde oynaması lazım. Arda'nın yıldız olmasını bekliyorum. Arda sayesinde Kenan ve Barış Alper de yıldızlaşacak."

goal-blank-web-facebook-2024-04-26t203816-275.webp


Gürcistan maçında önde baskı yapmamız gerektiğini söyleyen Yalçın "Gürcistan defans yapacak. Maçın ilk düdüğünden sonra rakibi onların yarı sahasına hapsetmemiz gerekiyor. Onlara pas yaptırmamalıyız." diyerek maçın taktiğini, ardından 11 tercihini açıkladı:

Kaleci: Mert Günok
Stoper: Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan
Sol Bek: Ferdi Kadıoğlu
Sağ Bek: Zeki Çelik
Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu, Salih Özcan
Sağ Kanat: Barış Alper Yılmaz
Sol Kanat: Kenan Yıldız
10 Numara: Arda Güler
Forvet: Semih Kılıçsoy