Real Madrid, Arda Güler'i nereye koyacağını bilemiyor!

Real Madrid, Arda Güler'i nereye koyacağını bilemiyor!
Arda Güler'in EURO 2024'teki performansı oyununun üzerindeki tüm şüpheleri ortadan kaldırdı. Real Madrid'e kalan oyuncu için tek bir sorun var.

Arda Güler, EURO 2024'ün sansasyon yaratan futbolcularından biri oldu. Real Madrid genelde bu tür büyük turnuvaların yıldızlarını transfer ederdi. 2010'da Mesut Özil'i, 2014'te Toni Kroos ve James Rodriguez'i, 2018'de ise Courtois'yı turnuva sonrası kadrosuna katmıştı.

2018'den sonra Vinicius, Rodrygo, Tchouameni, Bellingham ve Arda Güler bu transfer stratejisinin dışında bir turnuvada parlamadan Real Madrid'in yolunu tuttular. Bu kez Real Madrid'in EURO 2024'ün parlayan yeni yıldızlarına para yağdırması gerekmiyor. Çünkü Real Madrid'de oynuyorlar.

depophotos-18286635-2-cpnc.webp

Sakatlıkları ve şüpheler arasında geçen aylarda Arda Güler'in hep çok özel bir oyuncu olduğu konuşuldu. Ancak Ancelotti iyileştikten sonra ona ihtiyacı olan süreyi vermedi. Ta ki sezonun son bölümüne kadar.

Formayı yine az sürelerde de olsa aldı ve Real Madrid taraftarlarının kalbini fethetti. Şimdi de EURO 2024'te kaldığı yerden devam ediyor. Hal böyle olunca da Real Madrid'e transfer teklifi yağıyor, hatta Rodrygo'dan bile fazla teklif alıyor.

Ancak nafile, Arda Güler Real Madrid'de kalacak. Tek sorun nerede oynayacağı. Ancelotti onun hücum bölgesine uygun olduğunu düşünüyor. Ancak herkes bu konuda net değil. The Athletic'ten Mario Cortegana "Real Madrid'de Arda Güler'in ideal pozisyonu konusunda net değiller. Ancak onun her yerde oynayabileceğini düşünüyorlar" diyerek bunun bir sorun olmayacağının altını çiziyor.