Galatasaray Bayern Münih ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? 

Galatasaray Bayern Münih ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? 
Devler ligi temsilcimiz Galatasaray Bayern Münih ile evinde mücadele ediyor. Futbolseverler ise Galatasaray Bayern Münih mücadelesi ne zaman saat kaçta araması ile sorularının cevaplarını arıyor. Temsilcimiz Galatasaray Bayern Münih ile ter dökecek. Peki maç saat ne zaman, mücadele nerede oynanıyor? İşte maça dair tüm detaylar.

UEFA şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray evinde Alman devi Bayern Münih ağırlıyor. Grupta 4 puan ile ikinci sırada yer alan devler ligi temsilcimiz Galatasaray’da tek hedef sahada 3 puan alarak Alman ekibi geçip zirveye yerleşmek. 

Son maçlara bakıldığında Bayern Münih ilk maçta sahasında Manchester United'ı 4-3, ikinci maçında da deplasmanda Kopenhag'ı 2-1 mağlup etti. Alman devi grupta 6 puan ile zirvede yer alıyor.

Temsilcimiz Galatasaray ise ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul'da 2-2 berabere kaldı. İkinci müsabakasında konuk olduğu İngiliz ekibi Manchester United'i 3-2 mağlup etti. 

Galatasaray Bayern Münih maçı saat kaçta, ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray Bayern Münih’iRams Park'ta ağırlıyor ve maç, saat 19.45 başlıyor.  Karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetiyor.

Icardi’de durumlar belirsiz

Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edilen Icardi'nin, Bayern Münih maçında forma giyip giymeyeceğine maç saatinde belli olacak. 

Alman devinde 5 yıldız eksik

Bayern Münih'te 4 futbolcu sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Alman ekibinde tedavileri devam eden Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Raphael Guerreiro ve Leon Goretzka, maçın kadrosunda yer alamayacak. Bayern Münih'te sakatlığı yeni geçen tecrübeli kaleci Manuel Neuer de kadroda yer almadı.

Muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Angelino, Abdülkerim, Sanchez, Boey, Torreira, Kaan, Kerem, Zaha, Tete, Barış
Bayern Münih: Uriech, Davis, Min-Jae, De Ligt, Laimer, Kimmich, Musiala, Muller, Sane, Coman, Kane