Fernando Santos'un listesinden bir orta saha bir de stoper çıktı!

Fernando Santos'un listesinden bir orta saha bir de stoper çıktı!
Başkan Hasan Arat ve Samet Aybaba'ya transfer listesi veren Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un Renato Sanches ve Aleksandar Dragovic'i istediği ortaya çıktı.

Teknik direktör olarak Fernando Santos'u takımın başına getiren Beşiktaş, devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi ve ligin ikinci yarısında yükselişe geçmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda yönetimin hedefinde ise iki isim vardı.

BEŞİKTAŞ'IN 1. HEDEFİ RENATO SANCHES

Bunlardan ilki Renato Sanches... Bonservisi PSG’de bulunan, şu anda ise İtalya Serie A ekiplerinden Roma’da kiralık olarak görev yapan Portekizli, hem sakatlıklar hem de formsuzluğu nedeniyle bu sezon yalnızca 9 maçta 228 dakika süre alabildi. Roma’nın takımda düşünmediği 26 yaşındaki futbolcuyu PSG de kadrosundan çıkarmak istiyor. Bu durum nedeniyle siyah-beyazlı ekibe bir zorluk çıkarılması beklenmiyor.

2. HEDEF DRAGOVİC

Oyuncu cephesi ile yaptığı temaslarda büyük aşama kaydeden Beşiktaş, transfer için son pürüzleri gidermeye çalışıyor. Diğer yandan da teknik ekip, savunmaya mutlaka takviye yapılmasını talep etti. Sırbistan’da Kızılyıldız’da görev yapan Aleksandar Dragovic ile görüşme yapıldı.

5dd0e4f5338d46159ec449aa18ba388b.jpg

Sezon sonunda kontratı bitecek olan Avusturyalı futbolcu, takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. 32 yaşındaki stoper için Avrupa’dan birkaç takımın daha devrede olduğu bilgisine ulaşıldı. Ancak şu anda pazarlıklarda en ciddi olan takım Beşiktaş... Tecrübeli futbolcunun da Kara Kartal’a gelme ihtimali bir hayli yüksek. [Fanatik]

gdlv07rxkaap4nj.jpg