Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu! Seçil Erzan'ın kendisini nasıl dolandırdığı anlattı! İlk bakın nerede anlamış durumu...

Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu! Seçil Erzan'ın kendisini nasıl dolandırdığı anlattı! İlk bakın nerede anlamış durumu...
Futbol dünyasında milyon dolarlık vurgun yapan Seçil Erzan gündemden düşmüyor. Dolandırılan isimlerden biri Emre Belözoğlu olmuştu. Ünlü teknik direktör sessizliğini bozdu ve Erzan'ın kendisini dolandırdığını ilk nasıl anladığını anlattı.

Kamuoyunda Fatih Terim fonu olarak bilinen, futbol dünyasından pek çok isim başta olmak üzere birçok insanı dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, savunmasında "Asıl ben dolandırıldım" dedi. Dolandırılan isimler arasında adı geçen Emre Belözoğlu sessizlini bozdu.

'ERZAN İLE BİR KEZ YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜM'

Sözcü'nün haberine göre Emre Belözoğlu ise fon dolandırıcılığı skandalıyla ilgili sessizliğini bozdu. Belözoğlu, Seçil Erzan ile sadece bir kez fon sürecinde görüştüğünü dile getirdi. Dolandırıldığını anlayınca hukuki yollara başvurduğunu ifade etti.

Belözoğlu şunları aktardı:

"Elimize geçen kağıtların, dekontların karşılığının bankada olmadığını öğrendiğimiz anda bize vaat edilen tarih gelmeden dahi biz şikayetlerimizi savcılığa yaptık. Yatırım sürecinde ben kendisiyle bir yüz yüze kez görüştüm, telefonda 3-4 kez görüşmüştüm. Kendisi bu yatırımı yapmadan önce tanıdığım birisi değildi. 10 gün içinde gelişmeler oldu. 10-15 gün sonra biz şikayetlerimizi... Bir aylık bir süreç var."

İlgili Haberler