Daha 4. antrenmanında 6 yıldızı gözden çıkardı! Mourinho üstlerini çizdi

Daha 4. antrenmanında 6 yıldızı gözden çıkardı! Mourinho üstlerini çizdi
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun hesabını kestiği futbolcular bir bir ortaya çıktı. Takımı ağır bulan Mourinho'nun Mario Branco'ya 'ilk izlenim raporu' sunduğu belirtilirken, Portekizli çalıştırıcının 6 oyuncuyla yollarını ayıracağı bildirildi.

Topuk Yaylası'nda 3. günü geride bırakılan kampta milli takımda olmayan oyuncularını tek tek analiz eden Jose Mourinho'nun ilk izlenimleri ortaya çıktı.

Portekizli teknik adamın geçtiğimiz sezondan alışkanlık hale gelen 'yavaş oynama' düzenini olduğu gibi kaldıracağı öğrenilirken, Jose Mourinho'nun bu konuda öğrencilerini sık sık uyardığı bildirildi.

Hali hazırda birçok yerli-yabancı futbolcuyla çalışmalara başlayan Mourinho'nun bazıisimler hakkında 'yetersiz, gönderilebilir' raporu hazırladığı kaydedildi.

Bu raporu Acun Ilıcalı başta olmak üzere Mario Branco'yla paylaşan 61 yaşındaki çalıştırıcı 4 yabancı futbolcuyu gözden çıkarırken, iki yerli oyuncunun da yavaş yavaş eşyalarını topladığı ifade edildi.

İşte Mourinho'nun hesabını kestiği o yıldızlar...

Miha Zajc: Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal'ın isteğiyle yeni kontrat yapılmış, fakat Zajc oynadığı futbolla oldukça sert bir şekilde eleştirilmişti, Mourinho da Sloven orta sahayı beğenmedi.

Rade Krunic: Miha Zajc'la futbol stilleri birbirine yakın olan Krunic yeni sezonda düşünülmezken, Mourinho'nun Boşnak futbolcu için 'ağır ve yavaş' tespitinde bulunduğu vurgulandı.

Luan Peres: Yaşadığı uzun sakatlıkların ardından geri dönen Peres'i fizik kondisyon açısından sonra derece yetersiz bulan Mourinho, Becao, Djiku ve takımda kalacak olan Çağlar Söyüncü nedeniyle Luan Peres'in gönderilmesine de sıcak bakıyor.

Ryan Kent: İsmail Kartal'ın 9 kez ilk 11'de oynattığı Kent sınıfı geçemezken, teknik heyetin İngiliz kanat oyuncusunu çoktan gözden çıkardığı aktarıldı.

Miguel Crespo: Geçtiğimiz sezonu Rayo Vallecano'da kiralık geçiren Crespo'nun kaderi kampta göstereceği performansa ve yabancı kuralına bağlı. Mourinho'nun o bölgeye yıldız bir oyuncu istediği biliniyor.

Jaden Oosterwolde: Adı sık sık Premier Lig ekibi West Ham ve Conte'nin çalıştırdığı Napoli'yle anılan Hollandalı yıldız için yüksek bir bonservis bedeli ödenmesi halinde o da Fenerbahçe'den ayrılacak.

Emre Mor: İstikrarsız yapısıyla güven vermeyen Emre Mor için bazı Süper Lig kulüpleri devreye girdi bile...

Umut Nayir: Geçtiğimiz sezon Dzeko ile Batshuayi'nin arkasında kaldığı için Pendikspor'a giden Umut, Fenerbahçe'den ayrılıp düzenli olarak forma giyebileceği takımlarla görüşmelere başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.