Bakambu Afrika Kupası'nda Halil Dervişoğlu kenarda! Galatasaray'ın yeni forveti M'Baye Niang

Bakambu Afrika Kupası'nda Halil Dervişoğlu kenarda! Galatasaray'ın yeni forveti M'Baye Niang
Bakambu'nun Afrika Kupası'nda mücadele etmesi, Halil Dervişoğlu'ndan ise beklenen verimin alınamaması sebebiyle alternatif golcü arayışlarına koyulan Galatasaray Niang'i gündemine aldı.

Galatasaray'ın Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta hücum hattında sakatlığı bulunan Mauro Icardi'nin yokluğu fazlasıyla hissedilirken ilk 11'de forma giyen Halil Dervişoğlu bir kez daha beklentilerin altında kaldı.

BAKAMBU'NUN YERİNE M'BAYE NİANG

Galatasaray'ın diğer forveti Cedric Bakambu ise milli takımda yer alıyor. Bu durum sarı-kırmızılı takımın golcü arayışına itti ve teknik heyetin onayı ile gündeme Türkiye'den tanıdık bir isim alındı: M'Baye Niang.

gdycqwiwoaauyqh.jpg

Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde Adana Demir'le masaya oturması bekleniyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile anlaşma sağlanması halinde Niang'ın takıma kazandırılması planlanıyor.

20 MAÇTA 8 GOL 2 ASİSTİ VAR

29 yaşındaki M'Baye Niang, bu sezon Adana Demirspor formasıyla 13'ü ilk 11, 20 maçta forma giydi ve 8 gol ile 2 asist yaptı. Caen, Milan, Montpellier, Genoa, Watford, Torino, Rennes ve son olarak Adana Demirspor formaları giyen M'Baye Niang kariyeri boyunca 363 karşılaşmaya çıkarken 85 gol kaydetti, 35 de asist yaptı. (Sabah)