A Milli Futbol Takımı'na UEFA kuralı müjdesi!

A Milli Futbol Takımı'na UEFA kuralı müjdesi!
A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası Çeyrek Finali'nde Hollanda'yı geçmesi durumunda UEFA kuralı devreye girecek.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Çeyrek Final maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Bizim Çocuklar, bu maçı kazanması durumunda yarı final aşamasına yükselecek.

A Milli Futbol Takımı'nda Orkun Kökçü ve İsmail Yüksek, kart cezaları nedeniyle Hollanda maçında forma giyemeyecek.

Hollanda maçında kart görmeleri halinde Zeki Çelik, Salih Özcan, Kenan Yıldız, Mert Günok, Mert Müldür, Arda Güler, Kaan Ayhan ve Uğurcan Çakır muhtemel yarı final eşleşmesinde takımını kart cezası nedeniyle yalnız bırakacak.

A Milli Futbol Takımı'nda Hollanda maçında kart sınırında bulunan futbolcular, kart görmemeleri halinde yarı final ve final aşamasındaki gördükleri sarı kartların herhangi bir etkisi olmayacak.

UEFA kuralı gereği A Milli Futbol Takımı'nda kart sınırında bulunan 8 oyuncu Hollanda maçında kart görmemeleri halinde İngiltere ya da İsviçre maçında Bizim Çocuklar eksiksiz olarak sahaya çıkacak.

Kartların sıfırlanması aynı zamanda yarı finalde sarı kart görerek final maçını kaçırma ihtimalini de ortadan kaldırmış olacak.