Murat Övüç "Bir yüzüğüm lüks daire parası" diyordu! Fenomenler soruşturması sonrası dolmuşa bindiği görüntüleri paylaştı

Murat Övüç "Bir yüzüğüm lüks daire parası" diyordu! Fenomenler soruşturması sonrası dolmuşa bindiği görüntüleri paylaştı
Dilan Polat'ın ardından tek tek mercek altına alınan fenomenler adeta diken üstünde. Onlardan biri de Murat Övüç oldu. Geçen sene bir yüzüğünün lüks daire parası olmasıyla övünüyordu, şimdi dolmuşa binip tutumluluk dersi verdi.

Kara para aklama, vergi kaçırma, dolandırıcılık suçlarından şu anda tutuklu bulunan Dilan Polat'ın ardından fenomenler tek tek mercek altına alındı. Şampiyonlar Ligi masasında yer alan fenomenler hakkında soruşturma başlatılıp, şirketlerine kayyum atanmıştı. Haliyle diğer fenomenleri de korku sardı. Geçtiğimiz sene "12 evim var, 4 arabam var, bir yüzüğüm lüks daire parası" diyen Murat Övüç, yaşanan olaylar sonrası lüks merakını bir kenara bırakıp, adeta tutumluluk dersi verdi. Övüç, dolmuşa bindiğini göstermek için durağın önünde video paylaştı. Bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

"HAYAT ÇOK PAHALI, DİKKAT ETMEMİZ LAZIM"

Paylaşımları ve polemik yaratan açıklamalarıyla tanınan Murat Övünç de lüks hayatına ara verenlerden oldu. Otobüs durağının önünde video çekerek dolmuşa bineceğini söyleyen Övüç, bir de "Hayat çok pahalı, dikkat etmemiz lazım" diyerek dert yandı.

MURAT ÖVÜÇ SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Onedio'nun haberine göre; Murat Övüç'ün bu paylaşımını görenler sosyal medyada alay etmeden edemedi.

İlgili Haberler

Kaynak:TikTok