MasterChef’te 10 Eylül'de yaşananlar! Kaptanlar kim oldu? Mavi ve kırmızı takım kimlerden oluştu?

MasterChef’te 10 Eylül'de yaşananlar! Kaptanlar kim oldu? Mavi ve kırmızı takım kimlerden oluştu?
MasterChef’te 10 Eylül'de yaşananların özeti, kaptanlık oyununun kazananı ve takımların kadrosu haberimizde.

Popüler aşçılık yarışması MasterChef'te kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar, bu özel oyunda hünerlerini sergileyerek takımlarını yönetmek için kıyasıya mücadele etti.

Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, kaptanlık oyunu kapsamında yarışmacılardan baklava yapmalarını istedi. En başarılı baklavayı hazırlayan yarışmacı, jüri üyelerinden tam puan alarak büyük bir başarı elde etti.

ekran-goruntusu-2024-09-11-004620.png

Zübeyde, hazırladığı baklava ile jürinin beğenisini kazandı ve mavi takım kaptanı oldu. Ayrıca, dokunulmazlığı da alarak avantaj elde etti. Kırmızı takım kaptanı olarak ise Zübeyde, Akın’ı seçti.

ekran-goruntusu-2024-09-11-004627.png

Somer Şef, Mavi Takım kaptanlığı için Zübeyde'yi tebrik etti. İlk kez bir kadın yarışmacının kaptanlığı kazandığını vurguladı ve şöyle konuştu:

"Açık konuşmak gerekirse ikisi de mükemmeldi. Fıstıklı her zaman için cevizliden bir tık öne geçer. Ama Zübeyde'ninki bir tık daha teknik isteyen bir baklava. Bir tık daha pişirmesi zor bir baklava. İkisi de çok iyi pişmiş ama Zübeyde'ninki bir tık daha teknik bir pişirme olduğu için öne geçti. Zübeyde'ninki bir pastane baklavası gibi son derece lezzetli son derece başarılı. Küçücük bir farkla da olsa Mavi Takım kaptanlığını kazandın."

Zübeyde'nin kaptan olduğu mavi takım Alper, Emre, Onur, Eda, Şirin, Yudum, Beyza, Nigar, Hakan'dan oluşurken; Akın'ın liderliğindeki kırmızı takımda Semih, Kerem, Kaan, Nevzat, Muratcan, Ezgi, Beril ve Erim yer aldı.