Kısmetse Olur yarışmacısından kötü haber! Kanlar içinde kaldı, hastaneye kaldırıldı

Kısmetse Olur yarışmacısından kötü haber! Kanlar içinde kaldı, hastaneye kaldırıldı
Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının iddialı ismi Eslem Sena Nur'dan hayranlarını kötü haber geldi. Ünlü isim, dün akşam gittiği mekanda tanımadığı 3 kadının saldırısına uğradı. Kanlar içinde hastaneye kaldırılan Eslem Sena Nur'dan ilk açıklama geldi.

Kısmetse olur Aşkın Gücü yarışmasının fenomenlerinden Eslem Sena Nur, dün akşam gittiği mekanda 3 kadın tarafından darp edildi. Kanlar için kalan fenomen, yaşadıklarını anlattı.

"ORTADA HİÇBİR ŞEY YOKKEN 3 KIZ ESLEM'E SALDIRDI"

Kanlar içinde hastaneye kaldırılan ünlü ismin kafasında ve yüzünde yaralar meydana geldi. Nur'un hastanedeki görüntüsünü yayınlayan kadın arkadaşı "3 kız Eslem'e saldırdı ortada hiçbir şey yokken. Dikiş atıldı alnına, her yeri kan revan içinde. Merdivenden aşağı ittiler" dedi.

ekran-resmi-2024-07-09-15-21-29.png

"BENİ MERDİVENDEN ATTILAR"

Instagram hesabından video yayınlayarak yaşadığı durumu anlatan ünlü isim "Kız arkadaşımla beraber mekandaydık. Eve dönmek için taksi çağırdık onu beklerden de lavaboya gittim. Benim arkamdan da 3 tane kız girdi. Kumpas olduğunu düşünüyorum. Lavaboda üstüm müsait değilken kapıyı iteklemeye çalıştılar. Çıktığımda da benimle münakaşaya girdiler. Nedense... Dayak yiyeceğimizi anladım çünkü bir tane kızın elinde çakı vardı. Orada bana saldırmaya kalktılar ben kaçmaya çalıştım. Beni orada biraz patakladılar. 2 tane kız beni yatırım mahvettiler. Kafama da çakı soktular. Daha sonra beni merdivenden attılar. Kafamda 12 dikiş var. Her şerde bir hayır vardır diyelim. Şu an karakoldayım. İfadesi alınıyor arkadaşın. Ne gerek vardı bunlara" ifadelerini kullandı.