İbrahim Tatlıses kızına şiddet mi uyguladı? Dilan Çıtak'ın paylaşımı kafa karıştırdı...

İbrahim Tatlıses kızına şiddet mi uyguladı? Dilan Çıtak'ın paylaşımı kafa karıştırdı...
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Babasıyla zaman zaman sorunlar yaşayan 34 yaşındaki şarkıcı, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeli" açıklamasını yaptı.

İbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in arasının yeniden açıldığı konuşuluyor. Babasının gölgesinde kalmak istemeyen ve her fırsatta kendi ayakları üzerinde durarak kariyerini inşa ettiğini vurgulayan Dilan Çıtak, son hamlesiyle adından söz ettirdi.

72 yaşındaki sanatçının, Levent Dörter ile düğününde nikah şahitliğini yaptığı kızını sosyal medya hesabından takipten çıkardığı ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildiği iddialarının ardından Dilan Çıtak'tan olay yaratan bir paylaşım geldi.

"YAPILAN PSİKOLOJİK TACİZİ HERKES BİLMELİ"

Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim.

668d2a63420a3aacdd68866e.webp

"BÜTÜN DÜNYA BÖYLE BİR ŞİDDET YANLISINI SEVMEYE DEVAM EDEBİLİR"

Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım!

668d2a45420a3aacdd688668.webp

Babasının sunduğu 'İbo Show' programına katılıp birlikte şarkı söyleyen Dilan Çıtak'ın, isim vermeden bir kız çocuğu olarak şiddet gördüğünü ve psikolojik tacize uğradığını açıklaması sonrası gözler İbrahim Tatlıses'e çevrildi.