Film çekimleri biten Sinem Kobal tatile çıktı! Pozları sosyal medyayı salladı

Film çekimleri biten Sinem Kobal tatile çıktı! Pozları sosyal medyayı salladı
Selena dizisindeki unutulmaz rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Sinem Kobal, meslektaşı Kenan İmirzalioğlu ile evlenip iki kız çocuğu dünyaya getirdi. Yedi yıl aradan sonra setlere dönüş yapan Kobal, Alp Navruz ile başrol paylaştığı "Her Şeyin Başı Merkür" filminde başarılı bir performans sergiledi. Filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından Kobal, tatil için soluğu aldı.

Sevilen oyuncu Sinem Kobal, uzun bir aradan sonra setlere geri dönerek büyük bir heyecan yarattı. Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bu evlilikten iki kız çocuğu sahibi olan Kobal, yıllar sonra "Her Şeyin Başı Merkür" adlı filmde Alp Navruz ile başrolü paylaşarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Film çekimlerinin tamamlanmasının ardından Kobal, soluğu tatilde aldı ve tatil fotoğrafları sosyal medyada ilgiyle karşılandı.

728xauto.webp

Sinem Kobal film çekimlerini tamamlar tamamlamaz soluğu tatilde aldı. Bir elinde kahve görünen Kobal, paylaşımına "Ama önce kahve" şeklinde yazdı. Instagram'da 6,1 milyon takipçisi bulunan Sinem Kobal'ın tatil pozları büyük ilgi gördü. Sosyal medya hesabında tatil anlarını paylaşan Kobal'ın fotoğraflarına, takipçilerinden yoğun beğeni ve yorum yağdı. Takipçileri, Kobal'ın pozlarına "Çiçek açtı buralar" ve "Fizik yıkılıyor" gibi yorumlar yaparak beğenilerini ifade etti.

1080xauto.webp