6 gün önce boşanan Güldür Güldür Show’un oyuncusu ünlü şarkıcıyla mı birlikte?

6 gün önce boşanan Güldür Güldür Show’un oyuncusu ünlü şarkıcıyla mı birlikte?
Oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın ünlü şarkıcı Nez'le yaptığı romantik paylaşım kafaları karıştırdı. Atilla, eşi Sinem Ayyıldız ile altı gün önce boşanmıştı.

DurakMedya'da yer alan habere göre Güldür Güldür Show'un yıldızı Rüştü Onur Atilla 10 yıllık eşinden boşandıktan sonra yaptığı paylaşımlar ile yeni aşka mı yelken açtı sorusuna neden oldu. Fazla kilolarından kurtularak gündeme gelen ünlü oyuncu 10 Haziran'da 10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız'dan boşanmıştı. Şimdilerde çiçeği burnunda bekar olan ünlü oyuncunun şarkıcı Nez ile olan fotoğrafları kafaları karıştırdı. Tatile çıkan ünlü oyuncu şarkıcı Nez ile olan samimi fotoğrafları yeni bir aşk mı doğuyor yorumlarına neden oldu.

screenshot-20240628-1941012-vwgu.webp

Lise aşkından boşanmıştı

2014 yılında hayatlarını birleştiren çiftin ilk çocukları Kemal 2018'de, ikinci bebekleri Uygar da geçtiğimiz 2021 yılında dünyaya gelmişti. Lise aşkıyla evlendiğini her seferinde söyleyen Atilla evlilik yıl dönümünde eşi için " Evlenmeden önce çekilse de en sevdiklerimden biri diye bu fotoğrafı paylaşasım geldi yine. Burada çocuklar yok, nikah yok, arabamız yok, param yok, akbilimi bile sen dolduruyordun buluşabilelim diye " paylaşım yapmıştı.