Narin Güran'ın ölüm nedeni!

Narin Güran'ın ölüm nedeni!
Adli Tıp Kurumu, Narin Güran'ın "ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı" olarak öldüğünü belirledi.

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu, 21 Ağustos'ta kaybolduktan sonra 8 Eylül'de Diyarbakır Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde dere yatağında cansız bedeni bulunan Narin Güran'a ilişkin otopsi raporunu tamamlayarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına sundu. Hazırlanan raporda, olayın detayları incelendi ve çeşitli tespitler yapıldı.

Raporda, "mevcut verilerle Narin Güran'ın cinsel saldırıya uğrayıp uğramadığına dair kesin bir tıbbi değerlendirme yapılamadığı" belirtilirken, genç kızın ölümünün 21 Ağustos'ta kaybolduğu gün gerçekleştiği ifade edildi.

Ayrıca, Narin Güran'ın sol diz altından bacağının kopmasına neden olan travmanın ölüm sonrası meydana geldiği ve hayvanlar tarafından oluşturulmuş bir durum olduğu vurgulandı.

Raporda, çocuğun ölümünün, ağız ve burun kapanması ile boynuna baskı uygulanarak nefessiz bırakılmasına bağlı olduğu belirtilerek, ölüm sebebinin bu şekilde gerçekleştiği oy birliğiyle tespit edildi.

Sonuç olarak, adli belgeler ve otopsi raporu doğrultusunda, olayın kesin nedenleri ve ölüm anına dair detaylar netleşirken, incelemelerin devam ettiği bildirildi.