Onlar tam bir şıpsevdi! Her gördüklerine aşık oluyorlar! İşte o 3 burç

Astrolojide en çok merak edilen her zaman aşk hayatına dair değerlendirmeler ve yönlendirmelerdir. Burçların sık sık yorumlanan aşk hayatlarıyla ilgili bir gelişme ise astrologlar tarafından yapıldı. Tam bir şıpsevdi yani her gördüğüne aşık olan burçlar açıklandı. İşte o 3 burç...

Yeni yılda en çok merak edilen konulardan biri de burçların aşk hayatı. Astrologlar peş peşe açıklamalar yaparken 3 tane şıpsevdi burcu tek tek açıkladı. Bu burçlar her gördüğüne aşık oluyorlar. Peki, ama neden? İşte burçların aşk sebepleri ve de özellikleri...

İKİZLER BURCU

Kararsızlıkta halay başını kimseye kaptırmayan İkizler burcu aşk hayatında mükemmeli arar. İlişkileri gel-gitlidir ve bencil olduğundan kaybeden tarafta olması muhtemeldir. Çünkü karşındakini olduğu gibi kabul etmekte zorlanır. Bu da sorunları beraberinde getirir. İkizler burcu kişileri her konuştukları görüştükleri kişiye aşık olduklarını sanırlar. Elindekinin kıymetini bilmezler ve her zaman daha iyisini arama moduna girebilirler.

TERAZİ BURCU

Yalnızlığı sevmeyen Terazi burcu gerçek aşkı bulana kadar tüm şansını kullanır. Bu sebeple sürekli yalnızlıklarını giderecek birilerini ararlar. Terazi burçlarının her gördüğü kişiyi beğendiği açık ve net şekilde görülür. Onlar denge insanıdır, kararlılık görmek isterler. Aşkına ispat isterler. Göremeyince de vazgeçerler.

YENGEÇ BURCU

Duygusal ve hassas olan Yengeçler çabuk etkilenir, hoşlandığını, aşık olduğunu sanır. Ama bunu anladıklarında vazgeçerler. Hayatlarının en önemli hatalarını ilişkilerinde yaparlar. Karşısına çıkan kendisine ilgi gösteren kişiye aşık olduklarına hemen inanırlar. Ancak kendileri yalnızlıktan korktukları için böyle duygular içinde olabilirler. Çoğu zaman duygusal boşlukta olan yengeç burçları aslında aşık olmaz, aşık olduklarını zanneder.

Yaşam Haberleri