Züğürt Ağa filmini aratmayan olayın perde arkası ortaya çıktı! Camideki hırsızlığı ilk değilmiş

Züğürt Ağa filmindeki Şener Şen'in sahnesi Kapalıçarşı'da gerçek oldu. Kuyumcu, iPhone 15 markalı telefonunu abdest alırken çaldırdı. Şüphelinin Cezayir vatandaşı olduğu ve daha önce de pek çok kez suça bulaştığı anlaşıldı.

İstanbul Kapalı Çarşı'da camiye gelen kuyumcu Eyüp Ensar Başarır'ın hayatının şokunu yaşadı. Daha kutusundan yeni çıkardığı iPhone marka cep telefonu abdest aldığı sırada çalındı. Olay anı Şener Şen'in Züğürt Ağa filmine benzetilirken, şüpheli ile ilgili detaylar ortaya çıktı meğer ilk suçu değilmiş.

NE OLMUŞTU?

Namaz kılmak için camiye gelen kuyumcu Eyüp Ensar Başarır, abdest almak için şadırvana oturdu. Şadırvanda montunu askıya asan Başarır, hiç bir şeyden habersiz abdest aldı. Başarır'ın abdest aldığını gören fırsatçı hırsız, Başarır'ın montundan iPhone marka cep telefonunu çaldı. Abdest aldıktan sonra elini cebine sokan Başarır, birkaç gün önce aldığı cep telefonunun olmadığını fark etti. Olayın ardından karakola giden Başarır, durumu polise bildirdi. Ekipler camiye gelerek inceleme yaptı. Caminin güvenlik kameraları incelendiğinde, Başarır'ın cep telefonunun fırsatçı bir hırsız tarafından çalındığı anlaşıldı.

ZÜĞÜRT AĞA FİLMİNİ HATIRLATTI

Görüntüler ise yaklaşık 30 yıl önce çekilen Züğürt Ağa filmindeki sahneyi hatırlattı. Züğürt Ağa filminde Şener Şen abdest alırken, ceketi yanına gelen bir kişi tarafından çalınıyordu.

DAHA ÖNCE DE SUÇA BULAŞMIŞ

Şüphelinin Cezayirli olduğu, daha önce de pek çok suça bulaşarak gözaltına alındığı öğrenildi. Hakkında sadece Cezayirli vatandaşa yurt dışına çıkış yasağı verilen şüpheli son olarak abdest alan adamın telefonunu çaldı.

Türkiye Haberleri